Νέο υλικό από το Mission Impossible – Dead Reckoning Part 1 του Tom Cruise

Ο διάσημος ηθοποιός Tom Cruise επιστρέφει και πάλι στους κινηματογράφους αυτήν τη φορά με την ταινία του Mission Impossible. Το πρώτο μέρος της νέας αυτής ταινίας κυκλοφορεί μέσα στον μήνα και φέρει τον τίτλο Dead Reckoning Part 1. Η ταινία υπόσχεται ατελείωτη δράση με τον Ethan Hunt (που υποδύεται ο Tom Cruise) να κάνει τα πάντα για να επιβιώσει. Το franchise ετοιμάζει δύο ταινίες, με τη δεύτερη να αναμένεται στους κινηματογράφους το 2024.

Πρόσφατα, αναρτήθηκαν στο Twitter νέες φωτογραφίες από το Mission Impossible – Dead Reckoning Part 1, που επικεντρώνονται στους βασικούς χαρακτήρες της ταινίας, και κυρίως στον Ethan Hunt. Στις νέες αυτές φωτογραφίες εμφανίζονται επίσης και άλλοι βασικοί χαρακτήρες της ταινίας όπως η Ilsa Faust (Rebecca Ferguson), ο Benji (Simon Pegg) και ο Luther (Ving Rhames), οι οποίοι είναι έτοιμοι να επιστρέψουν στο franchise.

Δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω:

Περισσότερες λεπτομέρειες για τις δύο επόμενες ταινίες

Τα σενάρια και η σκηνοθεσία των επόμενων δύο ταινιών, του Dead Reckoning και του Mission: Impossible 8, είναι αναλαμβάνει από τον Christopher McQuarrie. Η ταινία πρωταγωνιστείται από τους Tom Cruise, Ving Rhames, Henry Czerny, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Vanessa Kirby και Frederick Schmidt, Hayley Atwell, Pom Klementieff, Shea Whigham, Esai Morales, Rob Delaney, Charles Parnell, Indira Varma, Mark Gatiss, Greg Tarzan Davis και Cary Elwes.

Ημερομηνίες κυκλοφορίας:

Η ταινία Mission Impossible – Dead Reckoning Part 1 θα κυκλοφορήσει στις 14 Ιουλίου, ενώ το Mission Impossible – Dead Reckoning Part 2 θα κυκλοφορήσει στις 28 Ιουνίου του 2024.

δειτε ακομα