Καννές: Η νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου κέρδισε ήδη ένα σημαντικό βραβείο

Το Kinds of Kindness (Ιστορίες Καλοσύνης) είναι η νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου μετά το οσκαρικό Poor Things, με την Emma Stone και άλλους star του Hollywood.

Η ταινία θα βγει στην Ελλάδα στις 30 Μαΐου και στον υπόλοιπο κόσμο προς το τέλος του Ιουνίου. Ωστόσο, στο Φεστιβάλ Καννών, ο Γιώργος Λάνθιμος παρουσίασε το Kinds of Kindness, με τον Jesse Plemons να κερδίζει ένα σούπερ βραβείο.

Ο Plemons είναι ένας από τους ηθοποιούς της ταινίας και πήρε το βραβείο Καλύτερης Ανδρικής Ερμηνείας στα Καννών. Η τελετή ήταν εχθές το βράδυ, με τον Χρυσό Φοίνικα να πηγαίνει στον Sean Baker για την ταινία Anora.

Ο Γιώργος Λάνθιμος σκηνοθέτησε την ταινία και έγραψε το σενάριο μαζί με τον συνεργάτη του Ευθύμη Φιλίππου, με τον οποίο έχουν δουλέψει σε πολλές ταινίες. Το μοντάζ ανέλαβε ο Γιώργος Μαυροψαρίδης, υποψήφιος για Όσκαρ.

Η ταινία περιγράφει:

Το Kinds of Kindness με την Emma Stone, τους Willem Dafoe και Jesse Plemons είναι ένα τρίπτυχο παραμύθι με διάφορους χαρακτήρες που ζουν μοναδικά περιστατικά.

Στην ταινία παίζουν: Emma Stone, Willem Dafoe, Hong Chau, Joe Alwyn, Mamoudou Athie, Hunter Schafer και Margaret Qualley.

Το Kinds of Kindness θα κυκλοφορήσει στις 30 Μαΐου στις ελληνικές αίθουσες.

δειτε ακομα

δειτε ακομα