Καλά νέα για την υγεία του Ian McKellen μετά το ατύχημα

Έχω ωραία ειδήσεις σχετικά με την υγεία του Ian McKellen μετά το ατύχημα που είχε πρόσφατα.

Όπως ίσως έχετε μάθει, ο αγαπητός Ian McKellen, γνωστός από το The Lord of the Rings και το X-Men, χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο μετά από ένα ατύχημα κατά τη διάρκεια μιας θεατρικής παράστασης.

Μετά από ώρες, ο ίδιος ο Ian McKellen μοιράστηκε μερικές πληροφορίες και είπε ότι οι γιατροί του εξασφάλισαν ότι δεν υπάρχει κάποιος σοβαρός κίνδυνος. Και όπως μαθαίνουμε από το Deadline, ο Ian McKellen είπε ότι οφείλει πολλά στο ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου στο Ηνωμένο Βασίλειο που τον φρόντισε μετά την πτώση του από τη σκηνή.

Πρόσθεσε ότι οι γιατροί του εξήγησαν ότι η ανάρρωσή του θα είναι ταχεία και πλήρης. Ακολουθούν μερικά ακόμα αποσπάσματα από τη συνέντευξή του:

Μου διαβεβαίωσαν ότι θα αναρρώσω πλήρως και γρήγορα και ανυπομονώ να επιστρέψω στη δουλειά μου.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους για τα μηνύματά τους και τη στήριξή τους. Μετά το ατύχημα, οι ειδικοί του νοσοκομείου με εξέτασαν και με περιποιήθηκαν με τρόπο επαγγελματικό. Τους χρωστώ πολλά.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ο McKellen υπέστη κάποια τραύματα, συμπεριλαμβανομένου ενός κατάγματος στον καρπό του. Κατά τη διάρκεια της παράστασης, που ονομάζεται Player Kings και παίζει αυτήν την περίοδο, ο McKellen έπεσε από τη σκηνή κατά τη διάρκεια μιας σκηνής μάχης, προκαλώντας κινητοποίηση για βοήθεια. Το επαγγελματικό προσωπικό του θεάτρου αντέδρασε άμεσα και απομάκρυνε το κοινό, φωτίζοντας τη σκηνή.

Είναι όμορφο που ο McKellen αναρρώνει και ελπίζουμε να τον δούμε σύντομα πάλι στο έργο του!

δειτε ακομα

δειτε ακομα