Καλά νέα για την animated ταινία του Avatar: The Last Airbender!

Η Paramount Pictures αποκάλυψε κάποιες cool λεπτομέρειες για τις επερχόμενες animated ταινίες του Avatar: The Last Airbender. Έχουμε ακούσει ότι έρχονται τρεις νέες ταινίες και τώρα μόλις μάθαμε από το CinemaCon 2024, ότι ο Dave Bautista θα παίξει σε αυτές μαζί με τον τραγουδιστή Eric Nam.

Ο Eric Nam θα δανείσει τη φωνή του στον Aang, ενώ ο Bautista θα υποδυθεί έναν villain, αλλά δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμα λεπτομέρειες. Επίσης, στο cast θα είναι και οι Dionne Quan, Jessica Matten και Román Zaragoza. Η πρώτη ταινία θα λέγεται Aang: The Last Airbender, αλλά δεν ξέρουμε πολλά για την πλοκή της.

Όσον αφορά την Katara, η Jessica Matten (Dark Winds, Blackstone) θα δανείσει τη φωνή της. Η ταινία θα είναι εστιασμένη στον Aang και αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο του επόμενου έτους. Ο Lauren Montgomery, που έχει σκηνοθετήσει το The Legend of Korra, θα είναι και εδώ σκηνοθέτης.

Το Avatar The Last Airbender έχει μείνει ανάμεσά μας εδώ και χρόνια και ιδιαίτερα μετά τη μεγάλη επιτυχία της live-action σειράς του Netflix, που ήδη ανανεώθηκε για 2η και 3η σεζόν.

Το Aang: The Last Airbender θα βγει στις αίθουσες στις 10 Οκτωβρίου του 2025.

δειτε ακομα

δειτε ακομα