Η τριλογία ταινιών “The Maze Runner” έρχεται στο Netflix!

Το Netflix ανακοίνωσε ότι σύντομα θα φέρει τη γνωστή και επιτυχημένη τριλογία ταινιών στην πλατφόρμα του από την 1η Απριλίου.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα από την κατηγορία “New & Hot”, η streaming υπηρεσία ανακοίνωσε ότι θα προσφέρει τα The Maze Runner (Ο Λαβύρινθος) σε λίγες εβδομάδες.

Σύμφωνα με το Netflix, οι ταινίες The Maze Runner, Maze Runner: The Scorch Trials και Maze Runner: The Death Cure θα προβάλλονται στην πλατφόρμα από την 1η του Απριλίου. Άξιο αναφοράς είναι ότι το The Maze Runner βασίζεται στο μυθιστόρημα “Το Τέστ” του Τζέιμς Ντάσνερ.

Η πλοκή του The Maze Runner:

Σε ένα μέλλοντα κόσμο, ο Τόμας ξυπνά με αμνησία σε μια κοινότητα με άλλους νέους άνδρες, περικυκλωμένους από έναν τεράστιο λαβύρινθο. Πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να δραπετεύσουν και να αποκαλύψουν το μυστήριο της ύπαρξής τους εκεί.

Η πλοκή του Maze Runner: The Scorch Trials:

Ο Τόμας και οι σύντροφοί του ψάχνουν για στοιχεία για τον Τμήμα Παγκόσμιας Καταστροφής στην Πύρινη Γη, αντιμετωπίζοντας ανώτερες δυνάμεις και αποκαλύπτοντας σοκαριστικά σχέδια.

Η πλοκή του Maze Runner: The Death Cure:

Ο Τόμας οδηγεί τους Γκλέιντερς σε μια επικίνδυνη αποστολή στη Τελευταία Πόλη, αγωνιζόμενοι ενάντια στον θανάσιμο λαβύρινθο ελέγχου της WKCD, για απαντήσεις στις ερωτήσεις τους.

Με πρωταγωνιστές: Dylan O’Brien, Aml Ameen, Ki Hong Lee, Blake Cooper, Thomas Brodie-Sangster, Will Poulter, Dexter Darden, Kaya Scodelario, Chris Sheffield, Joe Adler και άλλους.

Η τριλογία του The Maze Runner θα είναι διαθέσιμη στο Netflix από την 1η Απριλίου.

δειτε ακομα

δειτε ακομα