Η ταινία Poor Things του Λάνθιμου θα διατίθεται στην Ελλάδα μέσω υπηρεσίας streaming

Η ταινία Poor Things του Γιώργου Λάνθιμου έχει ήδη γίνει γνωστή για την επιτυχημένη πορεία της στους κινηματογράφους, με την πρωταγωνίστρια Emma Stone πρωταγωνιστές. Αυτό το θέαμα έφτασε πρόσφατα και σε ψηφιακή μορφή, επιτρέποντας στους θεατές να το απολαύσουν στο σπίτι τους μέσα από μία ψηφιακή πλατφόρμα.

Συγκεκριμένα, έγινε γνωστό ότι η ταινία Poor Things θα είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα μέσω της υπηρεσίας streaming του Disney+, μιας και πρόκειται για μια παραγωγή της Searchlight Pictures, η οποία ανήκει στον κινηματογραφικό όμιλο της Disney. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Disney+ Ελλάδας, η ταινία θα είναι διαθέσιμη από τις 7 Μαρτίου.

Η ιστορία της ταινίας ακολουθεί τη ζωή της Bella Baxter, μιας νεαρής γυναίκας που ανασταίνεται με τη βοήθεια ενός επιστήμονα, και τις περιπέτειές της σε μια κόσμο που αντιμετωπίζει προκαταλήψεις και στερεότυπα. Η ταινία αποτελεί μια παραγωγή των Λάνθιμου, Stone, Guiney και Lowe, με σενάριο του Tony McNamara. Μη χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε το Poor Things στο Disney+ από τις 7 Μαρτίου.

δειτε ακομα

δειτε ακομα