Η συνέχεια του Dune είναι γεγονός, με ευχάριστα νέα από τον Villeneuve

Λίγο πριν την πρεμιέρα του Dune: Part 2, ο δημιουργός και σκηνοθέτης της ταινίας, Denis Villeneuve, αποκάλυψε κάποιες ευχάριστες ειδήσεις για το μέλλον του επικού sci-fi έργου βασισμένου στη σειρά βιβλίων του Frank Herbert.

Ο Villeneuve επιβεβαίωσε ότι το Dune 3 είναι στα σκαριά καθώς το σενάριό του είναι σχεδόν έτοιμο. Κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας πρεμιέρας, μίλησε στην κάμερα του The Hollywood Reporter, αποκαλύπτοντας ότι: “Μετά τη συμφωνία για τα Μέρη 1 και 2, τώρα αισθάνομαι ότι χρειάζεται να επανέλθω με ένα δυνατό σενάριο για το Part 3. Το σενάριο είναι σχεδόν έτοιμο, απλώς χρειάζεται λίγη ακόμα δουλειά.”

Το hype είναι υψηλό για το Part 2, παρά το γεγονός ότι δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, λόγω των θερμών κριτικών και βαθμολογιών που έχει λάβει, με τους οπαδούς να το θεωρούν από τις καλύτερες ταινίες όλων των εποχών στο IMDb.

Δεν έχουμε ακόμα πληροφορίες για το αν το τρίτο κεφάλαιο θα ονομάζεται Dune: Part 3 ή Dune: Messiah, αλλά ο Villeneuve έχει εκφράσει την επιθυμία του να αναλάβει αυτήν την ταινία ως την τελευταία του για να ολοκληρώσει το όραμά του. Όπως δήλωσε στο περιοδικό Time, “Το Dune Messiah θα είναι η τελευταία μου ταινία στο σύμπαν Dune“.

Η σύνοψη για το Dune 2 αναφέρει τις προσπάθειες του Paul Atreides και το αίνιγμα που αντιμετωπίζει, και οι κριτικοί ρόλοι περιλαμβάνουν τους Timothée Chalamet, Zendaya, Stellan Skarsgård, Dave Bautista, Rebecca Ferguson, Josh Brolin, Léa Seydoux, Christopher Walken, Austin Butler και Florence Pugh.

Η πρεμιέρα του Dune: Part 2 αναμένεται στις ελληνικές αίθουσες στις 29 Φεβρουαρίου του 2024.

δειτε ακομα

δειτε ακομα