Η Dakota Johnson κριτικάρει τη μεγάλη αποτυχία του Madame Web

Μιλώντας ανοιχτά, η Dakota Johnson αναφέρθηκε στην τεράστια αποτυχία της ταινίας Madame Web της Sony Pictures σε πρόσφατη συνέντευξή της. Η ηθοποιός έκανε λόγο για την αναξιοπιστία της ταινίας σε κάθε επίπεδο.

Αποκαλύπτοντας ότι δεν την είχε δει και δεν προτίθεται να το κάνει ποτέ, δήλωσε ότι δεν εκπλήσσεται με την κατάληξή της. Εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για το γεγονός ότι οι ταινίες αυτού του είδους ελέγχονται από επιτροπές αντί για καλλιτέχνες, οδηγώντας έτσι σε αποτελέσματα που δεν ικανοποιούν το κοινό. Τόνισε ότι ο κόσμος δεν είναι χαζός και μπορεί να αντιληφθεί τις διαφορές στην ποιότητα της τέχνης, ακόμη και αν αυτή είναι παραγόμενη από τεχνητή νοημοσύνη.

“Οι αποφάσεις που καθορίζουν τις ταινίες δεν πρέπει να βασίζονται σε αλγόριθμους και νούμερα. Η τέχνη χρειάζεται τη δημιουργικότητα και το πάθος των καλλιτεχνών, όχι τον ελέγχο επιτροπών. Το κοινό είναι ανώτερο και μπορεί να αναγνωρίσει την ποιότητα. Ο κόσμος δεν θα αποδεχθεί τη μέτρια προσπάθεια, ούτε καν με τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης. Αν συνεχίσουμε έτσι, θα απογοητεύσουμε τους θεατές μας”

Η ταινία Madame Web έχει κριτική αναγνώριση μόλις 12% στο Rotten Tomatoes, καθιστώντας τη μία από τις χειρότερες ταινίες του είδους. Παρά το γεγονός ότι κυκλοφορεί εδώ και τρεις εβδομάδες, δεν έχει καταφέρει να συγκεντρώσει πάνω από $100 εκατομμύρια παγκοσμίως, αποτελώντας μεγάλη απώλεια για την εταιρεία παραγωγής.

Για περισσότερες κριτικές σχετικά με το Madame Web από τη Φωτεινή Λεβογιάννη, μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

δειτε ακομα

δειτε ακομα