Φήμη για το Scream 7: Ένα χριστουγεννιάτικο σκηνικό?

Αν και το Scream 7 είναι επίσημα υπό ανάπτυξη, δεν έχουμε ακόμα πληροφορίες για την κυκλοφορία της ταινίας λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων των σεναριογράφων και των ηθοποιών του σωματείου SAG-AFTRA.

Ο σκηνοθέτης Christopher Landon, γνωστός για τις επιτυχημένες ταινίες τρόμου “Happy Death Day“, “Happy Death Day 2U“, “Freaky” και “Paranormal Activity: The Marked Ones“, θα αναλάβει τη σκηνοθεσία της 7ης ταινίας.

Έρχεται τώρα μια νέα φήμη από τον λογαριασμό @CriticalOverlord σύμφωνα με την οποία το Scream 7 θα διαδραματίζεται κατά τη διάρκεια των χριστουγεννιάτικων διακοπών. Ωστόσο, δεν έχει γίνει ακόμα επίσημη επιβεβαίωση για αυτό το γεγονός.

Ανάμεσα στους ηθοποιούς που αναφέρονται είναι η Jenna Ortega από τη σειρά “Wednesday”, καθώς και οι Melissa Barrera και Mason Gooding, οι οποίοι αναμένεται να επιστρέψουν στο franchise.

Οι δύο τελευταίες ταινίες της σειράς ήταν επιτυχημένες στο box office, με το “Scream” του 2022 να εισπράττει 137,7 εκατομμύρια δολάρια και το Scream VI να συγκεντρώνει ακόμα καλύτερα 168,9 εκατομμύρια δολάρια.

δειτε ακομα