Ο 50 Cent εκνευρίστηκε από το λάθος στην αφίσα της ταινίας The Expendables 4

Η ταινία EXPEND4BLES (ή αλλιώς The Expendables 4) επανασυνδέει την ομάδα των “Αναλώσιμων” στον κινηματογράφο με τους Jason Statham και Sylvester Stallone, αλλά έγινε ένα λάθος στο διαφημιστικό υλικό της ταινίας που δεν πέρασε απαρατήρητο, τουλάχιστον από τον 50 Cent, ο οποίος πρωταγωνιστεί μαζί τους.

Ο γνωστός ράπερ και ηθοποιός εξοργίστηκε με το πόσο κακό είναι το photoshop στην αφίσα που απεικονίζει τον χαρακτήρα του, με όνομα “Easy Day”, στην ταινία Expend4bles, και την τρόλαρε σε υπερβολικό βαθμό. Στο Instagram του έγραψε: “Τι διάολο ξεμείναμε από λεφτά; Γιατί το κεφάλι μου δεν φαίνεται σαν να είναι στη σωστή θέση. Πάω στοίχημα ότι έκαναν κούκλο τον Stallone.”

Όλα τα character posters του Expendables 4 έχουν παρόμοιο μοτίβο, αλλά στην περίπτωση του 50 Cent, το κακό photoshop ήταν πιο εμφανές.

Στην τέταρτη ταινία των Αναλώσιμων, η γνωστή ομάδα μισθοφόρων με τους Statham, Dolph Lundgren, Randy Couture και Sylvester Stallone θα συναντηθεί για πρώτη φορά με τους Curtis “50 Cent” Jackson, Megan Fox, Tony Jaa, Uko Iwais, Jacob Scipio, Levy Tran και Andy Garcia.

Η σκηνοθεσία της ταινίας ανήκει στον Scott Waugh (xXx, Need for Speed). Η επίσημη περίληψη του Expend4bles αναφέρει: “Στην τέταρτη περιπέτεια τους, οι ‘Αναλώσιμοι’ είναι η τελευταία γραμμή άμυνας του κόσμου, το σώμα που αναλαμβάνει δράση στην τελευταία στιγμή. Αυτή τη φορά, οι νέοι ‘αναλώσιμοι’ θα δώσουν νέο νόημα στον όρο ‘νέο αίμα’. Τον Σεπτέμβριο, οι κορυφαίοι σταρ ταινιών δράσης επιστρέφουν με την 4η ταινία του επιτυχημένου franchise, όπου μεγάλο μέρος των γυρισμάτων πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη.”

Για να αναφερθεί, το Expend4bles είναι μία από τις τρεις χολιγουντιανές ταινίες που επέλεξαν τη Θεσσαλονίκη για τα γυρίσματά τους τα τελευταία δύο χρόνια, μαζί με τις ταινίες “The Enforcer” με τον Antonio Banderas και “The Bricklayer” με τους Aaron Eckhart και Nina Dobrev.

Το The Expendables 4 θα κάνει πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 21 Σεπτεμβρίου.

δειτε ακομα