Το ένα πράγμα που δεν θα δείτε ποτέ από τον James Bond, αποκαλύφθηκε από την παραγωγό των ταινιών Bond

Μετά την ολοκλήρωση της εποχής του Daniel Craig ως James Bond, με την τελευταία του εμφάνιση στo “No Time To Die” του 2021, παραμένει ένα μεγάλο ερώτημα για το ποιος θα τον διαδεχθεί, παρά τις διάφορες φήμες που κυκλοφορούν.

Στο μεταξύ, η Amazon/MGM και η EON, οι οποίες κατέχουν τα δικαιώματα του franchise του James Bond, ετοιμάζουν ένα τηλεπαιχνίδι βασισμένο στις ταινίες του 007 με τίτλο “007: Road to a Million”, με τον Brian Cox της σειράς “Succession” να το παρουσιάζει. Αυτή η αναπάντεχη τηλεοπτική επέκταση του franchise έχει προκαλέσει αρκετή ανησυχία σχετικά με το αν ο James Bond θα κάνει πλήρη μετάβαση σε μια τηλεοπτική σειρά.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξής της στην εφημερίδα Guardian, η παραγωγός Barbara Broccoli απέκλεισε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο της τηλεοπτικής spinoff σειράς James Bond υπέρ του Amazon Prime Video.

Αμέσως, η Broccoli υπερασπίστηκε την κινηματογραφική εμπειρία, τονίζοντας ότι ο Bond ταιριάζει μόνο στη μεγάλη οθόνη, και εξέφρασε την προσήλωσή της στη συνέχιση της παραγωγής ταινιών μεγάλου μήκους. “Όταν ξεκινάμε μια ταινία Bond, αφιερώνουμε την πλήρη προσοχή μας για τρία ή τέσσερα χρόνια, οπότε εστιάζουμε σε αυτό. Οι ταινίες Bond είναι για τη μεγάλη οθόνη και θέλουμε να τις απολαύσει το κοινό σε ολόκληρο τον κόσμο, επομένως δεν θέλουμε να ασχοληθούμε με την τηλεόραση”, δήλωσε.

Επίσης, απάντησε έμμεσα στο πότε αναμένεται η νέα “reboot” ταινία James Bond, η οποία ακόμη έχει πολύ δρόμο μπροστά της.

δειτε ακομα

δειτε ακομα