Ένα από τα κορυφαία horror φιλμ του 2022 έφτασε σήμερα στο Netflix

Όπως είχαμε πει τον Ιούνιο, ένα από τα καλύτερα horror φιλμ του 2022 έρχεται στη συλλογή του Netflix. Η αναμονή τελείωσε και από σήμερα μπορείτε να απολαύσετε το Barbarian των 20Th Century Studios στην πλατφόρμα streaming.

Συγκεκριμένα, προστέθηκε στο Netflix σήμερα το Barbarian, που είχε λάβει θετικές κριτικές και έχει στους πρωταγωνιστές του την Georgina Campbell και τον Bill Skarsgård.

Το φιλμ είχε μια αξιόλογη πορεία στο box office με έσοδα άνω των 45 εκατομμυρίων δολαρίων έναντι προϋπολογισμού περίπου 4 εκατ. δολαρίων. Τη σκηνοθεσία και το σενάριο υπογράφει ο Zach Cregger.

Ας δούμε το επίσημο υπόθεση της ταινίας:

Μια νεαρή γυναίκα ταξιδεύει στο Ντιτρόιτ για συνέντευξη εργασίας με κράτηση στο Airbnb, αλλά όταν φτάνει αργά το βράδυ, ανακαλύπτει ότι το σπίτι είναι ήδη κατειλημμένο, με ένα νεαρό άντρα να διαμένει εκεί. Αναγκάζεται να μείνει εκεί για τη νύχτα και σύντομα ανακαλύπτει μυστηριώδεις πτυχές του σπιτιού που την οδηγούν σε τρομακτικές ανακαλύψεις, αποκαλύπτοντας ότι ο συγκάτοικός της είναι κάτι πολύ πιο σκοτεινό.

Στο έργο συμμετέχουν επίσης οι Justin Long, Matthew Patrick Davis, Richard Brake, Kurt Braunohler και Jaymes Butler. Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για μια παραγωγή με πολλά γνωστά ονόματα, όπως ο Roy Lee των The Ring, It και The Grudge. Επιπλέον, μεταξύ των παραγωγών βρίσκονται οι Arnon Milchan, Raphael Margules, J.D. Lifshitz, Yariv Milchan, Michael Schaefer, Natalie Lehmann, Danny Chan, Alex Lebovici και ο Bill Skarsgård.

Πατώντας εδώ, μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες λεπτομέρειες για την ταινία μέσα από τη λεπτομερής ανασκόπησή μας που επιμελήθηκε ο Αντώνης Παυλίδης.

Το Barbarian κυκλοφόρησε στις αίθουσες τον Σεπτέμβριο του 2022 και αργότερα προστέθηκε στη συλλογή του ελληνικού Disney Plus. Τώρα μπορείτε να το απολαύσετε μέσω του Netflix.

δειτε ακομα

δειτε ακομα