Ελίζαμπεθ Όλσεν: “Δεν μου λείπει ο ρόλος της Σκαρλέτ Γουίτς” – Νέες δηλώσεις (ΒΊΝΤΕΟ)

Λίγες ημέρες πριν, η Elizabeth Olsen είχε αναφέρει σε μια συνέντευξη ότι δεν είναι σίγουρη αν θα επιστρέψει ως Scarlet Witch στο MCU. Η επώνυμη ηθοποιός είχε μιλήσει στο The In the present day Present, διασαφηνίζοντας τη θέση της σχετικά με το αν επιθυμεί να ενσαρκώσει ξανά τη διάσημη μάγισσα της Marvel. Ωστόσο, μίλησε πρόσφατα στο Selection και είπε ότι δεν της λείπει καθόλου ο ρόλος αυτός.

Ερωτηθείσα από τον δημοσιογράφο του Selection αν της λείπει η χαρακτήρας της Scarlet Witch, απάντησε απλά “Όχι, δεν μου λείπει“, προσθέτοντας: “Ενσάρκωνα τον χαρακτήρα για δύο συνεχόμενα χρόνια, οπότε πιστεύω ότι αυτό το διάστημα είναι καλό για μένα. Πρέπει τώρα να δημιουργήσω νέους χαρακτήρες.

Προφανώς, η Olsen επιθυμεί να αποκτήσει νέους ρόλους και χαρακτήρες εκτός του κόσμου της Marvel. Σημειώνεται ότι το μέλλον της σειράς WandaVision ακόμη δεν είναι σίγουρο, καθώς η Olsen δεν έχει συνάψει κάποιο συμβόλαιο με την εταιρεία. Αυτό σημαίνει ότι δε θα τη δούμε στις συνεχόμενες ταινίες της Marvel ως Scarlet Witch.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της με το Selection, η Olsen εξέφρασε την επιθυμία της να συνεργαστεί στο μέλλον με σκηνοθέτες όπως ο Γιώργος Λάνθιμος, ο Ari Aster, και ο Quentin Tarantino.

Εντούτοις, το σύμπαν του WandaVision θα επεκταθεί με τη νέα σειρά Agatha: Coven of Chaos, η οποία θα προβληθεί στο Disney Plus. Στα κόμικς, αλλά και στη σειρά, η Agatha επιβιώνει από τις δοκιμασίες μαγισσών του Salem και αποτελεί έναν φοβερό εχθρό για τη Wanda/Scarlet Witch. Στο τέλος της σειράς, η Wanda παγιδεύει την Agatha στο Westview και χρησιμοποιεί τις δυνάμεις της για να την αναγκάσει να γίνει η Agnes πάλι.

Προς στιγμήν, δεν έχει αποκαλυφθεί εάν η Scarlet Witch θα εμφανιστεί και πάλι σε αυτή τη σειρά. Ως εκ τούτου, για οποιαδήποτε ενημέρωση μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Δείτε τη συνέντευξη της Elizabeth Olsen παρακάτω.

δειτε ακομα

δειτε ακομα