Έφυγε ο Γιάννης Φέρτης

Σοκ και θλίψη στον χώρο της τέχνης από τον χαμό του αγαπημένου ηθοποιού, Γιάννη Φέρτη, σε ηλικία 86 ετών.

Τη λυπηρή είδηση ανακοίνωσε στα social media ο Σπύρος Μπιμπίλας.

“Μόλις μου είπε η φίλη Μαρίνα Ψάλτη ότι αποχώρησε από τη ζωή ο Γιάννης Φέρτης. Ένας αγαπημένος φίλος και σπουδαίος καλλιτέχνης έφυγε, αλλά οι μνήμες μείνανε. Ήταν μέρος της ζωής μας και θα μας καθοδηγεί πάντα.. Ξεκίνησα να τον αγαπώ από παιδί κι έχω την τύχη να έχω συνεργαστεί μαζί του. Καλό ταξίδι αγαπημένε” έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ολόκληρο το θέατρο πενθεί για τον αγαπημένο ηθοποιό. Όσοι θέλουν, μπορούν να στηρίξουν το έργο του Ταμείου Αλληλοβοηθείας του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΤΑΣΕΗ). Σύμφωνα με την επιθυμία του Γιάννη, θα μοιραστούν περισσότερες πληροφορίες για την κηδεία του.

Ποιος ήταν ο Γιάννης Φέρτης

Γεννημένος τον Απρίλιο του 1938, ο Γιάννης Φέρτης αποφοίτησε από τη σχολή Θεάτρου το 1958. Ξεκίνησε να εμφανίζεται στο θέατρο το 1959 σε διάφορα έργα. Ήταν γνωστός για το ταλέντο του στην ερμηνεία και την ενσάρκωση ρόλων σε θεατρικά έργα, κινηματογράφο και τηλεόραση.

Παντρεύτηκε τρεις φορές, και μεταξύ αυτών ήταν οι ηθοποιοί Ξένια Καλογεροπούλου και Μιμή Ντενίση. Από το 2001 ήταν νυμφευμένος με την ηθοποιό Μαρίνα Ψάλτη.

δειτε ακομα

δειτε ακομα