Η Disney εξασφάλισε το Hocus Pocus 3 για το Disney Plus

Η Walt Disney Pictures είναι έτοιμη να προσφέρει το τρίτο μέρος της σειράς ταινιών Hocus Pocus, σύμφωνα με τη δήλωση του προέδρου της εταιρείας, Sean Bailey, σε μια πρόσφατη συνέντευξή του που δημοσιεύτηκε στο The New York Times.

Στη συνέντευξή του, ο Bailey αποκάλυψε πως η δεύτερη ταινία της σειράς που κυκλοφόρησε πρόσφατα στο Disney Plus, προκάλεσε μεγάλη αίσθηση και καθιέρωσε τη σειρά στην κοινότητα των φαν της. Το Hocus Pocus 2 έγινε η νούμερο 1 στις πιο πετυχημένες ταινίες του Disney Plus, με θεατές να επιστρέφουν για να απολαύσουν τους Bette Midler, Sarah Jessica Parker και Kathy Najimy στους ρόλους τους.

Παρόλα αυτά, ο Bailey δεν παρείχε περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με το Hocus Pocus 3.

Δεν έχει διευκρινιστεί αν οι τρεις μάγισσες θα επανέλθουν στους ρόλους τους στην τρίτη ταινία, αν και ένας αριθμός από τα πρωτότυπα πρόσωπα του δεύτερου μέρους αναμένεται να επιστρέψει. Το cast περιλαμβάνει επίσης τους Hannah Waddingham (Ted Lasso, Game of Thrones), Tony Hale (Veep, Arrested Development), Sam Richardson (The Tomorrow War, Good Boys), Juju Brener (Vanquish), Froy Gutierrez (Teen Wolf), Taylor Paige Henderson και Nina Kitchen. Επίσης, ο Doug Jones έπαιζε το ρόλο του Billy Butcherson.

Το Hocus Pocus 2 κυκλοφόρησε στο Disney Plus στις 30 Σεπτεμβρίου και ο Pablo Abrahante έχει γράψει μια κριτική για εκείνο το θέατρο, που μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

δειτε ακομα