Διαστημόπλοιο: Μια από τις κορυφαίες ταινίες του Netflix για τον Μάρτιο

Από σήμερα μπορείτε να απολαύσετε το νέο επιστημονικής φαντασίας φιλμ στην πλατφόρμα Netflix με πρωταγωνιστή τον Adam Sandler (Uncut Gems). Ο λόγος γίνεται για το Διαστημόπλοιο, που κυκλοφόρησε πρόσφατα στην υπηρεσία και αποτελεί ένα από τα κορυφαία φιλμ του Netflix για τον Μάρτιο.

Το “Διαστημόπλοιο” είναι μια επική επιστημονικής φαντασίας ταινία σε σκηνοθεσία του βραβευμένου με Emmy, Johan Renck, γνωστό από τη δημιουργία της σειράς “Chernobyl”. Η ταινία διαρκεί 1 ώρα και 48 λεπτά.

Μαζί με τον Sandler εμφανίζονται η υποψήφια για Όσκαρ, Carey Mulligan, ο Paul Dano που δανείζει τη φωνή του σε ένα αρχέγονο πλάσμα της ταινίας, καθώς και οι Kunal Nayyar, Lena Olin και Isabella Rossellini.

Η επίσημη σύνοψη από το Netflix για το Διαστημόπλοιο αναφέρει:

Έξι μήνες μετά την ολοκλήρωση μιας μοναχικής ερευνητικής αποστολής στην άκρη του ηλιακού συστήματος, ο αστροναύτης Jakub (Adam Sandler) προσπαθεί να διορθώσει τη σχέση του με τη γυναίκα του, χάρη στην βοήθεια ενός μυστηριώδους πλάσματος από το παρελθόν που βρίσκεται στο σκάφος του. Μαζί με τον Jakub, το πλάσμα Hanuš (με τη φωνή του Paul Dano) προσπαθεί να λύσουν τα προβλήματα πριν είναι πολύ αργά.

Η ταινία “Διαστημόπλοιο” είναι διαθέσιμη αποκλειστικά μέσω του Netflix.

δειτε ακομα

δειτε ακομα