Αυτή η ταινία είναι η αγαπημένη των Ελλήνων στο Netflix

Το Netflix ανανέωσε την πλατφόρμα του και οι Έλληνες ανακάλυψαν την αγαπημένη τους ταινία. Το Hunger έπεσε από την πρώτη θέση, έπειτα από ένα σημαντικό διάστημα και τώρα η πρώτη θέση ανήκει στην ταινία The Last Kingdom: Seven Kings Must Die που φαίνεται να περίμεναν πολλοί Έλληνες.

Στη δεύτερη θέση βρίσκεται το Hunger, ενώ την πεντάδα συμπληρώνουν οι ταινίες 8MM Eight Millimeter, Phenomena και Queens on the Run.

Επίσης, στη δεκάδα των δημοφιλέστερων ταινιών στο Netflix, υπάρχουν και οι ταινίες Murder Mystery 2, Paw Patrol: The Movie, Luther: The Fallen Sun, F9: The Fast Saga και John Wick: Chapter 3.

Παρακάτω δίνεται η λίστα με τις 10 πιο δημοφιλείς ταινίες στο Netflix:

  1. The Last Kingdom: Seven Kings Must Die
  2. Hunger
  3. 8MM Eight Millimeter
  4. Phenomena
  5. Queens on the Run
  6. Murder Mystery 2
  7. Paw Patrol: The Movie
  8. Luther: The Fallen Sun
  9. F9: The Fast Saga
  10. John Wick: Chapter 3

Λίγα λόγια για την ταινία The Last Kingdom: Seven Kings Must Die

Η ταινία ακολουθεί την ιστορία της επιτυχημένης σειράς του Netflix και μας μεταφέρει στον κόσμο του βασιλείου της Αγγλίας. Στον απόηχο της εποχής του βασιλιά Εδουάρδου, ο Ούτρεντ κι οι σύντροφοί του περιπλανώνται σε έναν κατακερματισμένο κόσμο με την ελπίδα να ενώσουν επιτέλους την Αγγλία. Η σκηνοθεσία της ταινίας ανήκει στον Ed Bazalgette και το σενάριο στην Martha Hillier. Η ταινία πρωταγωνιστεί από τον Alexander Dreymon, ο οποίος εξέφρασε την υπερηφάνειά του για την παραγωγή της ταινίας και για τους συντελεστές της.

Η σειρά The Last Kingdom κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2015 από το BBC Two και συνεχίζει να κατακτά τις καρδιές των θεατών μέσω του Netflix, με τέσσερις σεζόν να είναι διαθέσιμες στην streaming υπηρεσία.

δειτε ακομα