Η ταινία που ήταν υποψήφια για 9 Όσκαρ παίζει τώρα στο Disney Plus

Μία επιτυχημένη ταινία που είχε 9 υποψηφιότητες για Όσκαρ, με τίτλο The Banshees of Inisherin (Τα Πνεύματα του Ινισέριν), παίζει πλέον μέσα από τη συνδρομητική υπηρεσία Disney Plus. 

Ο Colin Farrell είναι ένας από τους πρωταγωνιστές της ταινίας στον ρόλο του που όπως λένε πολλοί, παρέδωσε μία από τις καλύτερες ερμηνείες της καριέρας του, ενώ πλάι του παίζει ο Brendan Gleeson. 

Για τη σκηνοθεσία της ταινίας ανέλαβε ο Martin McDonagh, σκηνοθέτης των “In Bruges” και “Τρεις Πινακίδες Έξω από το Έμπινγκ στο Μιζούρι” και επίσης πρωταγωνιστούν οι Kerry Condon και Barry Keoghan. 

Η ταινία περιγράφει την ιστορία δύο αντρών που πέφτουν σε αδιέξοδο όταν ένας από αυτούς αποφασίζει να βάλει τέλος στη μακροχρόνια φιλία τους. 

Στην τελετή απονομής των Όσκαρ, η ταινία υπήρξε υποψήφια σε 9 κατηγορίες, συγκεκριμένα στις κατηγορίες Α’ Ανδρικού (Colin Farrell), Β’ Ανδρικού (Barry Keoghan, Brendan Gleeson), Β’ Γυναικείου (Kerry Condon), καλύτερης ταινίας, σκηνοθεσίας, μοντάζ, μουσικής και πρωτότυπου σεναρίου. 

Κάνοντας κλικ εδώ μπορείτε να διαβάσετε και τη δική μας άποψη για την ταινία. 

Μπορείτε να απολαύσετε το The Banshees of Inisherin (Τα Πνεύματα του Ινισέριν) μέσα από τη συνδρομητική υπηρεσία της Disney+. Ακολουθεί το επίσημο trailer της ταινίας.

δειτε ακομα

δειτε ακομα