Αλλαγή Τίτλου στο Captain America 4 – Teaser με Harrison Ford και Anthony Mackie

Μεταβάλλεται ο τίτλος της αναμενόμενης ταινίας Captain America: New World Order. Η Marvel Studios ανακοίνωσε επίσημα την αλλαγή του τίτλου σε Captain America: Brave New World. Η ταινία αποτελεί την πρώτη solo ταινία του Anthony Mackie στον ρόλο του Captain America στο MCU.

Δεν δόθηκαν επίσημες εξηγήσεις για τους λόγους της μετονομασίας. Φήμες αναφέρουν ότι αυτό μπορεί να συνδέεται με περιβόητη θεωρία συνωμοσίας για τη “Νέα Τάξη Πραγμάτων”.

Η Marvel Studios έδωσε επίσης στη δημοσιότητα μια πρώτη επίσημη φωτογραφία από τον Anthony Mackie με τη νέα στολή του Captain America και τον Harrison Ford, ο οποίος θα υποδυθεί τον Thaddeus “Thunderbolt” Ross.

Δείτε τη φωτογραφία από το Captain America: Brave New World

Η ταινία πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 3 Μαΐου του 2024. Στο cast συμμετέχουν επίσης, οι: Carl Lumbly ως Isaiah Bradley, Danny Ramirez ως ο νέος Falcon, Shira Haas ως η πρώτη ισραηλινής καταγωγής superhero/mutant, Sabra, Tim Blake Nelson ως “The Leader”, Liv Tyler ως Betty Ross, και φυσικά ο Harrison Ford ως Στρατηγός Thaddeus Ross. Η σκηνοθεσία ανήκει στον Julius Onah, με σενάριο των Malcolm Spellman και Dalan Musson.

δειτε ακομα