Η Alicia Vikander απογοητεύτηκε με την ακύρωση του Tomb Raider 2

Η ακύρωση του sequel της reboot ταινίας του Tomb Raider μπορεί να μην έπεσε σαν κεραυνός για το κοινό που την είδε αλλά ήταν σίγουρα δύσκολο για την πρωταγωνίστρια, Αλίσια Βικάντερ (Alicia Vikander).

Η Σουηδέζα ηθοποιός μιλάει σε μια νέα της συνέντευξη στο Variety για το πώς ένιωσε και πως αντέδρασε όταν έμαθε πως τελικά το Tomb Raider 2 δε θα γίνει πραγματικότητα, παρά το γεγονός ότι η προπαραγωγή του είχε ξεκινήσει.

Μάλιστα, η 34χρονη σταρ που υποδύθηκε τη νέα Λάρα Κροφτ -διαδεχόμενη την Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie)- δήλωσε πως ήταν συντετριμμένη αλλά δεν αποκλείει τη δυνατότητα να υποδυθεί εκ νέου τον ρόλο αν εμφανιστεί κάποια αντίστοιχη ευκαιρία.

Μετά την απώλεια των δικαιωμάτων από την MGM τον Μάιο του 2022, μένει να δούμε ποια θα είναι τα επόμενα βήματα του franchise και της Lara Croft στο σινεμά. Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρώτη reboot ταινία με τίτλο “Tomb Raider” του 2018 σε σκηνοθεσία Roar Uthaug έφερε περί τα $274 εκατ. στο παγκόσμιο box office και εξασφάλισε το sequel, το οποίο θα σκηνοθετούσε και θα έγραφε το σενάριο η Misha Green. Παρόλα αυτά, η MGM πρόσφατα πούλησε στην Amazon και έτσι οι σχέσεις τους με το franchise έχουν αλλάξει.

Παράλληλα, στα σκαριά βρίσκεται μια animated σειρά της Lara Croft για λογαριασμό του Netflix όπου η Hayley Atwell θα δανείσει τη φωνή της στον ομώνυμο ρόλο.

δειτε ακομα

δειτε ακομα