Άλεκ Μπάλντουιν – Rust: Αποσύρονται οι κατηγορίες εναντίον του για τον πυροβολισμό της Hutchins

Οι εισαγγελείς της Σάντα Φε στην Καλιφόρνια δικαιώνουν τον ηθοποιό Άλεκ Μπάλντουιν σχετικά με την τραγική υπόθεση της ταινίας “Rust”, καθώς όλες οι κατηγορίες εναντίον του για τον θανατηφόρο πυροβολισμό της φωτογράφου Halyna Hutchins και τον τραυματισμό του σκηνοθέτη Joel Souza αποσύρονται.

Ωστόσο, κατηγορίες απαγγέλθηκαν εναντίον της οπλουργού της ταινίας Hannah Gutierrez Reed, που ήταν υπεύθυνη για τον χειρισμό των όπλων στα γυρίσματα. Η έρευνα της αστυνομίας επικεντρώθηκε στο πώς βρέθηκαν οι πραγματικές σφαίρες στα γυρίσματα, καθώς το να βρίσκονται αυτές στο πλατό απαγορεύεται, προκειμένου να αποφεύγονται τέτοιου είδους ατυχήματα. Η οπλουργός παραδέχτηκε ότι η ίδια έβαλε τη σφαίρα στο όπλο που χρησιμοποίησε ο Μπάλντουιν.

Ο βοηθός σκηνοθέτης Dave Halls έχει ήδη καταδικαστεί σε φυλάκιση 6 μηνών με αναστολή, λόγω της αμέλειάς του με το θέμα των σφαιρών του όπλου, πράγμα που οδήγησε στον πυροβολισμό.

Ο Μπάλντουιν εξακολουθεί να βρίσκεται στο πλατό στην Μοντάνα, για να συνεχίσει τα γυρίσματα της ταινίας “Rust” μετά από 17 μήνες παύσης.

δειτε ακομα