Ταλαντούχοι ηθοποιοί σε εμβληματικούς κινηματογραφικούς ρόλους: Μια “φαντασία” της ΤΝ

Η τεχνητή νοημοσύνη της MidJourney προσφέρει ένα από τα πιο δημοφιλή viral posts στα social media. Αυτό το post μας προσφέρει μια ματιά στην ιδέα να φανταστούμε πώς θα ήταν εμβληματικοί κινηματογραφικοί ρόλοι αν υποδύονταν άλλοι ηθοποιοί από αυτούς που πρωτοείχαν προοριστεί για τον ρόλο.

Για παράδειγμα, τι θα γινόταν αν ο Leonardo DiCaprio είχε υποδυθεί τον Anakin Skywalker αντί του Hayden Christensen στην προϊστορία του Star Wars; Ή αν ο Brad Pitt είχε λάβει τον ρόλο του Neo στη σειρά ταινιών The Matrix αντί του Keanu Reeves; Οι προτάσεις είναι αρκετές και περιλαμβάνουν επίσης την Elizabeth Olsen ως Daenerys Targaryen αντί της Emilia Clarke στο Game of Thrones, τον Tom Cruise ως Iron Man/ Tony Stark, τον Patrick Stewart ως Gandalf στον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών και τη Jennifer Lawrence ως Bella στις ταινίες Twilight αντί της Kristen Stewart.

Αυτές οι “φανταστικές” ιδέες οπτικοποιούνται από την τεχνητή νοημοσύνη της MidJourney, η οποία είναι η πιο δημοφιλής AI για επεξεργασία εικόνας. Στο παρακάτω post του 9GAG, μπορείτε να απολαύσετε αυτές τις ιδέες και να δείτε πώς θα ήταν οι ηθοποιοί σε αυτούς τους ρόλους.

Tom Cruise ως Iron Man (απέρριψε τον ρόλο)

Elizabeth Olsen ως Khaleesi (Πέρασε από οντισιόν)

Leonardo DiCaprio ως Anakin Skywalker (Απέρριψε το ρόλο) 

Y51Iu8G

Tom Hiddleston ως Thor (πέρασε από οντισιόν)

gLIQ5NV

Brad Pitt ως Neo (Απέρριψε το ρόλο) 

BZyV6kg

Jennifer Lawrence ως Bella (πέρασε από οντισιόν)

KB4vZI8

Patrick Stewart ως Gandalf (Απέρριψε το ρόλο) 

OSW2BFL

Emily Blunt ως Black Widow (Απέρριψε το ρόλο) 

FGQBRbc

John Krasinski ως Captain America (πέρασε από οντισιόν)

TVA5Z6r

Timothee Chalamet ως Spider-Man (πέρασε από οντισιόν)

zQk9ZOI

δειτε ακομα

δειτε ακομα