Ο ράπερ Costa Titch, που είχε ελληνική καταγωγή, απεβίωσε κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής του στη σκηνή.

Σε ηλικία 27 ετών, πέθανε ο Costa Titch, ελληνικής καταγωγής ράπερ, μετά την κατάρρευσή του επί σκηνής στη Νότια Αφρική. Ο Costa Titch, γεννημένος και μεγαλωμένος στη Νότια Αφρική από Έλληνα πατέρα και Νοτιοαφρικανή μητέρα, ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής στη χώρα του και πρόσφατα είχε υπογράψει συμβόλαιο με τη δισκογραφική εταιρεία του Akon, κάνοντας βήματα για την καριέρα του.

Πλάνα από την τελευταία εμφάνισή του δείχνουν τον Costa Titch να ερμηνεύει μία από τις επιτυχίες του, όπου σε μια στιγμή σκοντάφτει αλλά φαίνεται να ολοκληρώνει κανονικά το τραγούδι του. Λίγο μετά, καταρρέει μπροστά στο κοινό που παρακολουθεί τρομοκρατημένο. Οι άνδρες της ασφάλειας έσπευσαν στη σκηνή για να τον βοηθήσουν, αλλά ο θάνατός του επιβεβαιώθηκε λίγο αργότερα από την οικογένειά του μέσω ανακοίνωσης.

Η οικογένεια του Costa Titch ευχαρίστησε τους θαυμαστές του για το ενδιαφέρον και τη στήριξή τους και ζήτησε να έχει τον χρόνο και τον χώρο για να συνέλθει από τον θάνατο του αγαπημένου τους γιου, αδερφού και εγγονού.

δειτε ακομα

δειτε ακομα