“Αποφάσισα να επιζήσω”: Ο Τζέρεμι Ρένερ μιλά για πρώτη φορά μετά το ατύχημα με το εκχιονιστικό.

Ο ηθοποιός Τζέρεμι Ρένερ παραχώρησε συνέντευξη στη Νταϊάν Σόγιερ του ABC μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε τον Ιανουάριο με ένα εκχιονιστικό μηχάνημα. Στη συνέντευξη, ο Ρένερ αποκαλύπτει όλα όσα έγιναν εκείνη τη μέρα και μιλάει για την πορεία αποκατάστασής του. Το teaser trailer της συνέντευξης κυκλοφόρησε στις 29 Μαρτίου και περιλαμβάνει αποσπάσματα από τη συνέντευξη και σχόλια του ηθοποιού και του ανιψιού του.

Ο Ρένερ τραυματίστηκε σοβαρά στον θώρακα όταν καταπλακώθηκε από το εκχιονιστικό μηχάνημα στην προσπάθειά του να σώσει τον ανιψιό του. Στη συνέντευξη αναφέρει πως έμεινε ξύπνιος καθόλη τη διάρκεια και σκεφτόταν ότι δεν πρόκειται να σκοτωθεί. Επίσης, δηλώνει πως θα έκανε το ίδιο και πάλι, γιατί το εκχιονιστικό μηχάνημα κατευθυνόταν πάνω στον ανιψιό του.

Ο ηθοποιός υποβλήθηκε σε θεραπεία και χειρουργική επέμβαση για την αντιμετώπιση των τραυμάτων του, καθώς είχε 30 σπασμένα κόκκαλα, ένα από τα πλευρά του τρύπησε το συκώτι του ενώ ο ένας από τους πνεύμονές του κατέρρευσε. Παρόλα αυτά, ο Ρένερ δηλώνει ότι κατάφερε να επανέλθει μετά από πολλή αγάπη και τιτάνιο. Η συνέντευξη περιλαμβάνει επίσης πλάνα από τη φυσικοθεραπεία του Ρένερ και τη χρήση ενός σκούτερ για τα γόνατα.

δειτε ακομα