Τετάρτη – Τζένα Ορτέγκα: Η ηθοποιός αποκάλυψε τους λόγους για τους οποίους αρχικά αρνήθηκε να συμμετάσχει στη σειρά.

Η Τζένα Ορτέγκα, γνωστή για τους ρόλους της σε δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές όπως το «You» και το «Jane the Virgin», απέκτησε παγκόσμια φήμη μέσω της σειράς «Wednesday» του Netflix. Αρχικά, δίστασε να αναλάβει τον ομώνυμο ρόλο στη σειρά, επειδή δεν ήθελε να πρωταγωνιστήσει σε άλλη μια τηλεοπτική σειρά. Ωστόσο, η ηθοποιός αποφάσισε τελικά να πρωταγωνιστήσει στο «Wednesday» επειδή την παραγωγή την έκανε ο Τιμ Μπάρτον. Η ερμηνεία της ως Wednesday Addams απέσπασε θετικές κριτικές, με τη σειρά να ανανεώνεται για δεύτερη σεζόν, σημειώνοντας τεράστια επιτυχία στο Netflix.

Σε συνέντευξή της στους Times UK, η 20χρονη ηθοποιός αποκάλυψε ότι αρχικά είχε αρνηθεί τον ρόλο, επειδή ήθελε να επικεντρωθεί περισσότερο στην κινηματογραφική της καριέρα. Η Ορτέγκα που έγινε γνωστή και στη μεγάλη οθόνη με ρόλους σε ταινίες όπως το «Scream 6», το «Studio 666» και το «X», δήλωσε ότι από τότε που πρωταγωνίστησε σε πολλά έργα υψηλού προφίλ, άλλαξε τις προτεραιότητές της. Φοβόταν ότι υπογράφοντας σε άλλη μια τηλεοπτική σειρά, θα με εμπόδιζε να κάνω άλλες δουλειές που πραγματικά ήθελα και με ενδιέφεραν.

Η ηθοποιός αποκάλεσε μάλιστα Μπάρτον, «θρύλο» και ότι η συνεργασία μαζί του είναι εξαιρετική. Το trailer της σειράς «Wednesday» έχει κυκλοφορήσει και έχει προκαλέσει αίσθηση στο κοινό.

δειτε ακομα

δειτε ακομα