Σε επόμενα επεισόδια του Σασμού: Τι θα παρακολουθήσουμε σήμερα, Τρίτη;

Στο επόμενο επεισόδιο της σειράς “Σασμός”, η Αιμιλία θα πρέπει να αντιμετωπίσει την μετωπική επίθεση της Στέλλας. Ταυτόχρονα, ο Τόλης μετακομίζει και ο Ευθύμης βρίσκει την ευκαιρία που έψαχνε, ενώ η Ντίνα βρίσκεται σε δύσκολη θέση λόγω του Βαγγέλη. Επίσης, η Νάντια αποκαλύπτει στον Νικηφόρο τα αποτελέσματα του τεστ DNA, ενώ ο Παύλος προτρέπει την Αργυρώ να φύγει με το παιδί στην Αυστραλία. Ο Αστέρης ελπίζει ακόμα σε μια απάντηση, ενώ ο Σταύρος αρχίζει να θυμάται για πρώτη φορά. Τέλος, η Μαρίνα βρίσκεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον άνθρωπο που της στέρησε τον Αντώνη.

Στο επεισόδιο με αριθμό 103, η Καλλιόπη επισκέπτεται τον Παντελή και την Άννα και τους ανησυχεί με τα μπλεξίματα του Μανόλη. Ο Παύλος παρεμβαίνει για να βρει λύση στο πρόβλημα, ενώ η Αργυρώ μένει άναυδη από την επίθεση του Σταύρου. Η Νάντια ανακοινώνει στη Βασιλική και τον Μαθιό τα αποτελέσματα του τεστ DNA και οι αντιδράσεις τους είναι απρόβλεπτες. Τέλος, ο Παύλος επισκέπτεται τον Ευθύμη για ένα τελικό ξεκαθάρισμα, μετά από το οποίο τίποτα δεν θα είναι ίδιο πια μεταξύ τους.

Την Πέμπτη 23 Μαρτίου θα προβληθεί ζωντανά ο ποδοσφαιρικός αγώνας Ιταλία-Αγγλία για τα προκριματικά του Euro 2024, ενώ την Παρασκευή 24 Μαρτίου θα προβληθεί ζωντανά ο αγώνας Γιβραλτάρ-Ελλάδα για τα προκριματικά του Euro 2024.

δειτε ακομα