Οικογένεια Νώε: Η παράσταση που άρεσε πολύ στα παιδιά συνεχίζεται μέχρι την Κυριακή των Βαΐων.

Η παράσταση «Οικογένεια Νώε» των Ξένιας Καλογεροπούλου και Θωμά Μοσχόπουλου ανέβηκε για τρίτη φορά στη Μικρή Πόρτα τον Οκτώβριο του 2022 και συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία τις παραστάσεις της μέχρι την Κυριακή των Βαΐων. Η παράσταση, που ανέβηκε και δεύτερη φορά το 2004, αναδεικνύει την επικαιρότητα της οικολογικής κρίσης και της προστασίας των ζώων. Αυτή τη φορά, η σκηνοθεσία μοιράζονται ο Θωμάς Μοσχόπουλος και η Σοφία Πάσχου, αναδεικνύοντας πως η παράσταση παραμένει επίκαιρη όσο ποτέ.

Η παράσταση αφηγείται την ιστορία της οικογένειας Νώε, όπου ο μόνος που αντιλαμβάνεται τον κίνδυνο που έρχεται είναι ο Νώε. Τα παιδιά του ενοχλούνται από την έξαψή του να ολοκληρώσει το παράξενο μηχάνημα που κατασκευάζει, ενώ η νύφη του αγανακτεί με τα χτυπήματα που ακούγονται καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, λόγω των εργασιών που κάνει ο Νώε στην ταράτσα. Μόνο όταν αρχίσει να βρέχει, η οικογένεια καταλαβαίνει την αξία της επιμονής του Νώε.

Η παράσταση με χιούμορ και σασπένς, με αγωνία και τρυφερότητα, δείχνει πως η Οικογένεια Νώε θα μπορούσαμε να είμαστε εμείς. Η πραγματικότητα που επέβαλε ο κορονοϊός ανέδειξε την επικαιρότητα του αναγκαστικού εγκλεισμού, όπου οι ήρωες της παράστασης θα αρχίσουν να ανακαλύπτουν τον εαυτό τους και τη δύναμή τους και να συνειδητοποιούν πως όσα βιώνουν, είτε καλά είτε άσχημα, είναι εξίσου πολύτιμα.

Η παράσταση «Οικογένεια Νώε» αναδεικνύει τη σημασία της προστασίας του περιβάλλοντος και των ζώων και παραμένει επίκαιρη όσο ποτέ.

Η «Οικογένεια Νώε», το αγαπημένο έργο της Ξένιας Καλογεροπούλου και του Θωμά Μοσχόπουλου, ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2022 και συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία της παραστάσεις της μέχρι και την Κυριακή των Βαΐων (9 Απριλίου). Είναι η τρίτη φορά που το έργο ανεβαίνει στην ΜΗ παράσταση “Οικογένεια Νώε” αναδεικνύει τη σημασία της φύσης για την ευημερία μας και αναφέρεται στα ζητήματα των σχέσεων ανάμεσα σε γονείς και παιδιά, αδέρφια και τους προβληματισμούς των παιδιών για την αρχή και το τέλος της ζωής. Η παράσταση σκηνοθετείται από τον Θωμά Μοσχόπουλο και τη Σοφία Πάσχου, ενώ τα σκηνικά επιμελείται η Ευαγγελία Θεριανού και τα κοστούμια η Κλαιρ Μπρέισγουελ. Η μουσική είναι του Νίκου Κυπουργού και οι προβολές από τα Μαύρα Γίδια. Στην παράσταση παίζουν οι Παύλος Παυλίδης, Ελένη Δαφνή, Πολύκαρπος Φιλιππίδης, Στέφη Ποuλοπούλου, Μαρία Μοσχούρη, Άλκης Μπακογιάννης και Σπύρος Μαραγκουδάκης.

Η παράσταση παρουσιάζεται στο Θέατρο Πόρτα στην Αθήνα και παραθέτει τις ημέρες και τις ώρες παραστάσεων καθώς και τις τιμές εισιτηρίων. Η προπώληση εισιτηρίων γίνεται μέσω της ιστοσελίδας Viva.gr.

δειτε ακομα