Ο Άκραμ Καν παρουσιάζει το «Βιβλίο της ζούγκλας» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Ο χορευτής και χορογράφος Άκραμ Καν παρουσιάζει τη δική του εκδοχή του “Βιβλίου της ζούγκλας” του Ράντγιαρντ Κίπλινγκ στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη) στις 14 και 15 Ιουνίου. Η παράσταση ακολουθεί την πρωτότυπη ιστορία, αλλά παρουσιάζει μια πολύ προσωπική ερμηνεία με νέα πρωτότυπη μουσική και κάνει τους χαρακτήρες πιο προσιτούς στα σημερινά παιδιά.

Σε αυτή τη δική του εκδοχή του “Βιβλίου της ζούγκλας”, ο Άκραμ Καν βάζει έμφαση στη σχέση του ανθρώπου με τη φύση και την κλιματική αλλαγή και προσπαθεί να ευαισθητοποιήσει το κοινό για τις φυσικές και κοινωνικές επιπτώσεις αυτών των προβλημάτων. Το έργο απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και με τη βοήθεια της οπτικής τεχνολογίας, δημιουργεί ένα μαγικό κόσμο που μας βοηθά να αφουγκραστούμε τις φωνές του φυσικού κόσμου.

Η παρουσίαση του έργου πραγματοποιείται σε συνεργασία με το World Human Forum και αποτελεί μέρος των εκδηλώσεων του κύκλου Χορός στο Μέγαρο. Τα εισιτήρια κοστίζουν από 15 έως 55 ευρώ και η παράσταση είναι κατάλληλη για παιδιά άνω των 10 ετών.

δειτε ακομα