Τα επόμενα επεισόδια της σειράς “Η Γη της Ελιάς”: Τι θα δούμε στις 25/4

Στη “γη της ελιάς” ο Λυκούργος αντιμετωπίζει δυσοίωνες εξελίξεις και οι δρόμοι της ελπίδας είναι ελάχιστοι. Θα βρει κάποιον δότη συμβατό με τον ίδιο; Στις 21:00 το βράδυ, η δραματική σειρά του MEGA, “Η γη της ελιάς”, θα προβληθεί με ένα επεισόδιο γεμάτο συγκίνηση.

Η κατάσταση υγείας του Λυκούργου προκαλεί θλίψη στο χωριό. Η Χάιδω και ο Στάθης προσπαθούν να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους και να του δείξουν συμπαράσταση. Εν τω μεταξύ, η εμφάνιση του Κωνσταντίνου στο νοσοκομείο αναστατώνει την Ισμήνη, που του ζητά να φύγει, αλλά αυτός αρνείται να παραιτηθεί από τον πρώην πεθερό του. Πολλοί αποφασίζουν να εξεταστούν προκειμένου να διαπιστώσουν αν είναι συμβατοί δότες, όταν ακούνε ότι ο Λυκούργος χρειάζεται μεταμόσχευση ήπατος. Ανάμεσά τους είναι ο Φίλιππος, αλλά η Βασιλική προσπαθεί να τον αποτρέψει από αυτή την απόφαση.

Ο Δημοσθένης ζητά από την Ειρήνη να αναλάβει την επιχείρησή του στον Πειραιά, αλλά η Ασπασία του απαγορεύει να το κάνει αυτό. Η Άννα προσπαθεί να μάθει περισσότερα για τον όμορφο τουρίστα που την έχει αναστατώσει, αλλά ο Ορέστης δεν αποκαλύπτει πολλά για τον εαυτό του. Ο Λυκούργος, έχοντας συνειδητοποιήσει τη σοβαρότητα της κατάστασής του, σύνταξε τη διαθήκη του και ο Στάθης ήταν ο μάρτυρας.

δειτε ακομα