Έμιλι Ραταϊκόφσκι – Χάρι Στάιλς: «Είναι η πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό που βγαίνω ραντεβού»

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι που φιγουράρει στο εξώφυλλο του νέου τεύχους της ισπανικής Vogue μίλησε πρόσφατα για την ερωτική της ζωή και τα φιλιά της με τον τραγουδιστή των One Direction, Χάρι Στάιλς. Το μοντέλο αποκάλυψε πόσο παράξενα νιώθει που η ερωτική της ζωή απασχολεί τόσο πολύ τα μέσα ενημέρωσης. «Είναι πολύ παράξενο να έχεις ορισμένες εμπειρίες και μετά να τις γνωρίζει και να τις σχολιάζει όλος ο κόσμος», είπε χαρακτηριστικά στη συνέντευξή της, δηλώνοντας ταυτόχρονα πως βρίσκεται σε μια φάση που βγαίνει ραντεβού για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό.

«Το ενδιαφέρον που υπάρχει για την ερωτική μου ζωή είναι πολύ περίεργο. Όχι ότι εκπλήσσομαι, αλλά είναι ένα μικρό κομμάτι της ζωής μου», ανέφερε, ενώ στη συνέχεια μίλησε για τους προηγούμενους συντρόφους της, λέγοντας: «Είμαι απλώς ένα άτομο που πέρασε από μια τριετή σχέση (με τον μουσικό Jeff Magid) σε μια τετραετή (με τον πρώην σύζυγο Sebastian Bear-McClard)».

Τέλος, η Ραταϊκόφσκι αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που την θέλουν να έχει σχέση με τον Χάρι Στάιλς, τονίζοντας πως υπάρχουν πολλά ψεύδη στα media όσον αφορά την προσωπική της ζωή. «Υπάρχουν εκατομμύρια τρελά, ανακριβή πράγματα που λέγονται για τις σχέσεις μου. Σίγουρα δεν σκέφτομαι ακόμα τους άντρες. Αν και, ναι. Ξέρετε, μερικές φορές τα πράγματα απλά συμβαίνουν», ανέφερε.

δειτε ακομα