Ζωντανή μετάδοση της ομιλίας του Πρωθυπουργού στο Συνέδριο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στο Βουκουρέστι

Παρακολουθήστε ζωντανά την ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Συνέδριο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ) που λαμβάνει χώρα στο Βουκουρέστι.

Η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα. Η νίκη της γαλάζιας παράταξης στις περυσινές εκλογές ενισχύει τη θέση τους, ωθώντας το κόμμα να γίνει ένα από τα κορυφαία κεντροδεξιά κόμματα στην Ευρώπη. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θεωρείται ένας από τους κύριους ηγέτες του ΕΛΚ, όπως αποδεικνύεται από το γεγονός ότι η ομιλία του στο συνέδριο είναι η τελευταία προγραμματισμένη πριν το κλείσιμο των εργασιών.

Η ευρωπαϊκή Κεντροδεξιά εστιάζει στην αντιμετώπιση των λαϊκιστικών και εξτρεμιστικών δυνάμεων, με έμφαση σε θέματα ασφάλειας, άμυνας και οικονομίας, καθώς και στη διαχείριση του μεταναστευτικού. Στο μανιφέστο του ΕΛΚ με τίτλο “Η Ευρώπη μας – ένα ασφαλές σπίτι”, το θέμα του μεταναστευτικού έχει κεντρική σημασία.

Το ΕΛΚ κατηγορεί την Αριστερά για έλλειψη προθυμίας να αντιμετωπίσει την παράνομη μετανάστευση και την ακροδεξιά για την αποφυγή συμμετοχής, υπογραμμίζοντας τις προτεραιότητες της Κεντροδεξιάς στην ενίσχυση των εξωτερικών συνόρων και τον περιορισμό των μετανάστευσεων με αποτελεσματικότερα και αυστηρότερα μέτρα ελέγχου.

δειτε ακομα

δειτε ακομα