Ζωή Κωνσταντοπούλου: Χαμόγελα για την “αυτοκάθαρση” της Κουμουνδούρου και μήνυμα για αποπομπή Παππά

Τα νέα μέτρα του Στέφανου Κασσελάκη στην πολιτική σκηνή, με σκοπό την ανανέωση του ΣΥΡΙΖΑ, φέρνουν χαρά στην Πλεύση Ελευθερίας και τη Ζωή Κωνσταντοπούλου. Η Ζωή φροντίζει να διατηρεί κανάλια επικοινωνίας ανοικτά για μελλοντικές συνεργασίες.

Νίκος Παππάς, η ανανέωση του ΣΥΡΙΖΑ και το μήνυμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου

Η κυρία Κωνσταντοπούλου θεωρεί ότι η «κάθαρση» του κόμματός της είναι ζωτικής σημασίας, με την απομάκρυνση προσώπων που συνδέονται με το μνημονιακό παρελθόν του ΣΥΡΙΖΑ. Ειδικά ο Νίκος Παππάς, πρώην συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα, δεν απολαμβάνει την εκτίμησή της.

«Δεν θα συμμετέχω ποτέ σε συνεργασία με τον κ. Παππά», τόνισε η κυρία Κωνσταντοπούλου, ενώ εκτιμά τις προσπάθειες του Στέφανου Κασσελάκη για νέες και αξιόπιστες φιγούρες. «Η ανανέωση είναι αίσθημα υγείας», δήλωσε (Kontra), αναφερόμενη στη συζήτηση για τη «μεγάλη Κεντροαριστερά».

Πλεύσης Ελευθερίας: Η πιθανή συνεργασία και οι προϋποθέσεις

«Η Πλεύση Ελευθερίας δεν είναι αποκλειστική. Ωστόσο, δεν θα συνεργαστούμε με πρόσωπα που φέρουν βαριές πολιτικές και ποινικές ευθύνες για τη διακυβέρνηση και τη ζωή των πολιτών», τόνισε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας, υπό την προϋπόθεση της κάθαρσης του κόμματός της.

«Η Πλεύση υποστήριξε προτάσεις αξίας, όπως την εξεταστική επιτροπή για τα Τέμπη και την πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης με ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Αριστερά», πρόσθεσε η κυρία Κωνσταντοπούλου, επισημαίνοντας τον αγώνα της Πλεύσης για αλλαγή στην πολιτική. «Η πολιτική πρέπει να αλλάξει. Δεν πρέπει να επιτρέπουμε στους πολιτικούς να επιδίδονται στην αρπαγή θέσεων».

δειτε ακομα

δειτε ακομα