Υπουργείο Προστασίας Πολίτη για τον ΣΥΡΙΖΑ: Αδιανόητη είναι η απέχθειά τους για την ΕΛΑΣ

Η ισχυρή αντίδραση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη προκλήθηκε από τη δήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία προσπαθεί να συνδέσει τις συλλήψεις για τη δολοφονία Καραϊβάζ με τις εκλογές.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, αναφέρεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί τη σταθερή φωνή της δυστυχίας και της τοξικότητας και ότι η Κουμουνδούρου απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι η αντιπάθειά της προς την ΕΛΑΣ είναι αδιανόητη.

«Ο κ. Τσίπρας, αντί να εκφράσει έστω μία ευχαριστία για τη μεγάλη επίτευξη της Αστυνομίας στην εξιχνίαση της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ, διαλέγει και πάλι τη μικροκομματική αντιπολίτευση» τονίζει χαρακτηριστικά.

Η ανακοίνωση αναφέρει λεπτομερώς:

«Η αντιπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ προς την ΕΛΑΣ παραμένει αδιανόητη. Πριν από μια εβδομάδα, ο κ. Τσίπρας δυσφημούσε από τη Γερμανία την Ελληνική Αστυνομία διεθνώς, αποτρέποντας έτσι τους τουρίστες να επισκεφθούν τη χώρα μας. Είναι ο ίδιος που το περασμένο καλοκαίρι κατηγορούσε τους αστυνομικούς μας στον Έβρο ως δολοφόνους για την ανύπαρκτη «νεκρή Μαρία», υπονομεύοντας την Πατρίδα μας. Ο ίδιος που, εδώ και μια τετραετία, δεν έχει βρει μια λέξη υποστήριξης προς την Ελληνική Αστυνομία για τις μεγάλες επιτυχίες που έχει σημειώσει.

Σήμερα, ο κ. Τσίπρας, αντί να πει μια λέξη ευχαριστίας για τη μεγάλη επίτευξη της Αστυνομίας στην εξιχνίαση της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ, επιλέγει και πάλι τη μικροκομματική αντιπολίτευση. Επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά πως αποτελεί τη σταθερή φωνή της δυστυχίας και τοξικότητας. Και, επίσης, ότι η αντιπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ προς την ΕΛΑΣ παραμένει αδιανόητη».

δειτε ακομα

δειτε ακομα