Βορίδης: Η φέτα δεν είναι πιο φθηνή στο εξωτερικό – Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει αντιπολίτευση για το «τίποτα»

Στην φάση με τη φέτα μεταξύ κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ, ο Υπουργός επικρατείας Μάκης Βορίδης μπλέχτηκε, λέγοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μιλά για τίποτα. Κοιτώντας την ευρωκάλπη, προσπαθούν από το Μαξίμου για την ακρίβεια.

Ο κ. Βορίδης σχολίασε στον ΑΝΤ1 την αναφορά του Πρωθυπουργού για τη φέτα και είπε: «Αν υπήρξε παρανόηση ή χρειάζονταν διευκρίνιση, τα λύσαμε. Γιατί να επιμένουμε στο “τίποτα”;».

Πρόσθεσε: «Μήπως γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει να πει τίποτα;».

«Ο πρωθυπουργός έδειξε ότι η φέτα στο εξωτερικό δεν είναι πιο φθηνή».

«Η ουσία είναι ότι ο Πρωθυπουργός απέδειξε ότι η φέτα στο εξωτερικό δεν είναι πιο φθηνή από εδώ και ότι η αντιπολίτευση δεν έχει πραγματική βάση» είπε ο κ. Βορίδης και πρόσθεσε: «Αλλά όσο ασχολούμαστε με αυτό, χάνουμε το νόημα πίσω από την ακρίβεια».

Άλλαξε ξανά το ΦΠΑ

Για τα πρόστιμα σε εταιρίες για αισχροκέρδεια, ο κ. Βορίδης ανέφερε ότι τηρούμε τον νόμο.

Σχετικά με τη μείωση του ΦΠΑ για τη μείωση των τιμών, εξήγησε ότι «μειώσαμε τον ΦΠΑ σε πολλά προϊόντα, αλλά δεν είδαμε μείωση στις τιμές».

«Ο αγώνας κατά της ακρίβειας είναι συνεχής. Κάναμε προσπάθεια να την ελαττώσουμε και είδαμε αποτελέσματα», είπε ο κ. Βορίδης, προσθέτοντας ότι «η κυβέρνηση βοηθά τα εισοδήματα, κυρίως των πιο ευάλωτων, για να αντιμετωπίσει την ακρίβεια».

δειτε ακομα

δειτε ακομα