“Βόμβα” από τον Ρουσσόπουλο για τον Κώστα Καραμανλή: Δεν συμμετείχα στις εκλογές του 2009.

Ο Θοδωρής Ρουσσόπουλος εξέφρασε την άποψή του ότι ο Κώστας Καραμανλής δεν θα πρέπει να είναι υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές. Αυτό έγινε έμμεσα μετά τα όσα συνέβησαν στα Τέμπη, καθώς ο Ρουσσόπουλος έφερε ως παράδειγμα το γεγονός ότι ο ίδιος δεν ήταν υποψήφιος στις εκλογές του 2009, όταν εμπλέκονταν το όνομά του και η υπόθεση του Βατοπεδίου το 2008.

Σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, ο Ρουσσόπουλος απάντησε σε ερώτηση σχετικά με το εάν θα ήταν σωστό να μην είναι υποψήφιος ο παραιτηθείς υπουργός Υποδομών και Μεταφορών. Αναφέρθηκε στο γεγονός ότι το 2008, όταν κατηγορήθηκε αδίκως για ένα σκάνδαλο, είχε αποφασίσει να μην είναι υποψήφιος στις εκλογές του 2009. Εξήγησε ότι υπάρχουν στιγμές στην πολιτική που κραυγάζεις και δεν σε ακούει κανένας και στιγμές που ψιθυρίζεις και σε ακούνε όλοι. Επίσης, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο Κώστας Καραμανλής έχει τα φώτα στραμμένα πάνω του και ότι ο κόσμος κρίνει την κυβέρνηση και τον Καραμανλή.

Επιπλέον, ο Ρουσσόπουλος αναφέρθηκε στο γεγονός ότι δεν πήγε στην κηδεία του σιδηροδρομικού υπαλλήλου που έχασε τη ζωή του στα Τέμπη, αν και ο πατέρας του ήταν συμμαθητής και φίλος του. Εξήγησε ότι αντιλαμβάνεται ότι η πολιτική ευθύνη βαραίνει το πολιτικό σύστημα και ότι οι πολιτικοί είναι υπεύθυνοι για την κατάσταση στη χώρα.

δειτε ακομα

δειτε ακομα