Η εκδήλωση με την παρουσία του Καραμανλή αναφέρεται στο βιβλίο Χαρβαλιά.

Στο Πολεμικό Μουσείο πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για το νέο βιβλίο του δημοσιογράφου Γιώργου Χαρβαλιά, με τίτλο «Γιαβόλ! Αίμα, Λήθη και Υποτέλεια». Ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής έγραψε τον πρόλογο του βιβλίου, το οποίο ασχολείται με τον ρόλο της Γερμανίας στο μεταπολεμικό σκηνικό και το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων και του κατοχικού δανείου. Στην εκδήλωση παρευρέθησαν πολιτικοί, δημοσιογράφοι, επιστήμονες, επιχειρηματίες και πρέσβεις, καθώς και ο εκπρόσωπος του Εθνικού Συμβουλίου Διεκδίκησης Γερμανικών Οφειλών. Στη συνέχεια, μίλησαν για το βιβλίο ο Προκόπης Παυλόπουλος, ο Στέλιος Περράκης, ο Ιωάννης Μάζης, ο Άρης Ραδιόπουλος και η Χριστίνα Σταμούλη.Η ιστοσελίδα αναρτά πέντε φωτογραφίες με θέμα την Ακρόπολη και μία φωτογραφία με τον υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Μπογδάνο. Οι φωτογραφίες της Ακροπόλεως απεικονίζουν διάφορα σημεία του αρχαιολογικού μνημείου, όπως ο Παρθενώνας, το θέατρο του Διονύσου και η Ερέχθειος Πίνακας. Η φωτογραφία με τον Χρήστο Μπογδάνο είναι μία πορτρέτο του υπουργού σε μια συνέντευξη του.

Οι φωτογραφίες αυτές δείχνουν την ομορφιά και την ιστορία της Ακρόπολης, ένα από τα σημαντικότερα αρχαιολογικά μνημεία της Ελλάδας. Η φωτογραφία του Χρήστου Μπογδάνου δείχνει τον υπουργό σε μια συνέντευξη του, που μπορεί να είναι σημαντική για την οικονομία της χώρας.Ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΕΚΤ, Κρίστιν Λαγκάρντ, στη Φρανκφούρτη, όπου συζήτησαν για την οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα και την ευρωζώνη. Συγκεκριμένα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στην ανάγκη να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη στην ελληνική οικονομία και να αποκατασταθεί η οικονομική ανάπτυξη στη χώρα.

Επίσης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Επιτροπής Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Αδάμο Αντονιάδη, και συζήτησαν για την οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα και τις προοπτικές για το μέλλον. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξέφρασε την ανάγκη για διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις και την ανάγκη για σταθερότητα στην οικονομία της χώρας.

δειτε ακομα