Ο Τσίπρας στο Άργος δήλωσε ότι η ψήφος στο ΣΥΡΙΖΑ αντιπροσωπεύει μια πολιτική αλλαγή και μια προοδευτική κυβέρνηση.

Ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε ότι η πολιτική αλλαγή απαιτεί την ψήφο στον ΣΥΡΙΖΑ. Εξήγησε ότι η κυβέρνηση δεν έχει απαντήσει στα μεγάλα προβλήματα που απασχολούν τους πολίτες και ότι η καθημερινότητα έχει μετατραπεί σε Γολγοθά. Υπογράμμισε ότι η πολιτική αλλαγή και προοδευτική κυβέρνηση σημαίνει αύξηση μισθών, μείωση τιμών, ρύθμιση χρεών και ισχυρό κοινωνικό κράτος. Κατά την επίσκεψή του στο Άργος, μίλησε με πολίτες και εμπόρους και άκουσε τα προβλήματά τους. Οι εκπρόσωποι του εμπορικού συλλόγου επισήμαναν ότι η κίνηση στον κεντρικό δρόμο της πόλης είναι μειωμένη και αυτό τους δημιουργεί πρόβλημα να καλύψουν τις υποχρεώσεις τους.ας, ανέφερε ότι η ψήφος του ελληνικού λαού είναι ο τρόπος για να επιτευχθεί αυτή η αλλαγή. Η κάλπη έχει να κάνει με τη ζωή και την καθημερινότητα των πολιτών και τα προβλήματα τους είναι κοινά, ανεξάρτητα από τους διαχωρισμούς στο πολιτικό φάσμα. Ο στόχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι να καλλιεργήσει την ελπίδα στους ανθρώπους, ότι τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν και να δημιουργηθεί μία νέα προοπτική στη χώρα με δικαιοσύνη και περισσότερη δικαιοσύνη.

Ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε επίσης στην επιδείνωση της ζωής των πολιτών, όπως η δυσκολία τους να βγάλουν το μήνα, η αύξηση των τιμών και η αισχροκέρδεια στη χώρα. Επισήμανε ότι η κρίση είναι εισαγόμενη, αλλά η αισχροκέρδεια είναι ελληνική και η Ελλάδα είναι πρώτη στις τιμές στην ενέργεια, στη βενζίνη και στα σούπερ μάρκετ. Συμπλήρωσε ότι η αλλαγή που χρειάζεται δεν είναι μόνο στην κυβέρνηση, αλλά στην πολιτική που ασκείται, ώστε να συναντήσει τις αλλαγές στην καθημερινότητα των πολιτών και στη ζωή τους.

Ο κ. Τσίπρας δήλωσε ότι η αλλαγή θα προκύψει μόνο αν ο ΣΥΡΙΖΑ βγει πρώτο κόμμα στις εκλογές και υπογράμμισε την ανάγκη για αύξηση μισθών, μείωση τιμών, ρύθμιση χρεών και ένα ισχυρό κράτος που θα προστατεύει τους πολίτες. Επίσης, επισήμανε ότι οι υπεύθυνοι πρέπει να λογοδοτήσουν και ότι οι πολιτικοί λογοδοτούν στην κάλπη και όχι σε άλλους. Τέλος, επισκέφθηκε ένα εργοστάσιο κατασκευής ηλιακών θερμοσιφώνων και θα πραγματοποιήσει Ανοιχτή Ομιλία στην Καλαμάτα.

δειτε ακομα

δειτε ακομα