Τσιόδρας: Πρέπει να Ζητήσει Συγνώμη ο Τσίπρας από Κάποιους Ανθρώπους [vid]

“Η ακρίβεια είναι το κυριότερο πρόβλημα για τους πολίτες και πρέπει να το αντιμετωπίσουμε πρώτα. Θα θέλαμε να υπήρχε μια εύκολη λύση, αλλά παίρνουμε διαρκώς μέτρα για τη μείωση του πληθωρισμού και τη διατήρηση των τιμών, ιδίως στα τρόφιμα που δυσκολεύουν ακόμα”, ανέφερε ο Δημήτρης Τσιόδρας, διευθυντής του γραφείου του Πρωθυπουργού, στον ΣΚΑΪ.

“Προσπαθούμε να αυξήσουμε τους μισθούς, τις συντάξεις και να προσφέρουμε επιδόματα στις ευάλωτες ομάδες για να ενισχύσουμε τα εισοδήματα των πολιτών. Έχουμε λάβει μέτρα και προσπαθούμε να διορθώσουμε τις αδυναμίες της οικονομίας. Η ακρίβεια είναι συνεχής ανησυχία για την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό. Κάνουμε βήματα και θα συνεχίσουμε με τους ελέγχους ώστε ο πολίτης να δει ότι το πρόβλημα αντιμετωπίζεται”, πρόσθεσε.

Αναφερόμενος στην τραγωδία στα Τέμπη, ο κ. Τσιόδρας τόνισε: “Από την αρχή, ο κ. Καραμανλής ανέλαβε την πολιτική ευθύνη και παραιτήθηκε. Σχετικά με την ποινική ευθύνη, η δικαιοσύνη έχει κινηθεί γρήγορα και η προανάκριση βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο για να προχωρήσει στη δίκη εγκαίρως.”

Ο κ. Τσιόδρας πρόσθεσε: “Είναι απαράδεκτο η αντιπολίτευση να επιχειρεί πολιτική εκμετάλλευση πάνω στην τραγωδία των ανθρώπων. Πέραν της τηλεδιοίκησης, υπάρχουν προσωπικές ευθύνες για τους υπεύθυνους που προκάλεσαν το ατύχημα.”

Σχετικά με τις πρόσφατες δηλώσεις του πρώην πρωθυπουργού του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, ο κ. Τσιόδρας ανέφερε: “Ο κ. Τσίπρας αναγνώρισε τα λάθη του σχετικά με την υπόθεση της Novartis και τις τηλεοπτικές άδειες. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ζητήσει συγνώμη από όσους πλήγωσε άδικα. Πολλοί πολιτικοί υπέστησαν αδικαιολόγητα, χωρίς να δικαιωθούν τελικά.”

Τέλος, ο κ. Τσιόδρας πρόσθεσε: “Οι τηλεοπτικές άδειες ήταν κεντρικό θέμα για τον κ. Τσίπρα, το οποίο τώρα αναιρέθηκε. Είναι σημαντικό να αντιληφθεί ο κόσμος την αλήθεια για τα γεγονότα.”

δειτε ακομα

δειτε ακομα