Η Τσαπανίδου στον ΣΚΑΪ αναφέρει ότι η κυβέρνηση επιδιώκει να αποφύγει την ευθύνη και να την αποδώσει στους προηγούμενους. Επιπλέον, αναφέρει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η πρώτη δύναμη στις κάλπες.

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΣΚΑΪ, κατηγόρησε την κυβέρνηση της ΝΔ για τον τρόπο που διαχειρίζεται την καταστροφή στα Τέμπη και την ευθύνη την οποία μεταθέτει στις προηγούμενες κυβερνήσεις. Επίσης, αναφέρθηκε στις δημοσκοπήσεις και τις επερχόμενες εκλογές, υποστηρίζοντας ότι οι υποσχέσεις του κ. Μητσοτάκη το 2019 αποδείχθηκαν κούφιες.

Η συνέντευξη άρχισε με το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, κατά τη διάρκεια του οποίου κάηκαν όλα και δεν λειτουργούσε τίποτα από την τηλεδιοίκηση. Η κ. Τσαπανίδου εξέφρασε την ελπίδα ότι δεν θα επιχειρηθεί μια ακόμη προσπάθεια συγκάλυψης και αναφέρθηκε σε μαρτυρίες και γεγονότα που δείχνουν ότι δεν υπήρχε τηλεδιοίκηση στη Λάρισα.

Σχετικά με τη σύμβαση 717, η κ. Τσαπανίδου τόνισε ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ παρέλαβε μια σύμβαση η οποία ήταν εξαιρετικά μπερδεμένη και παραδόθηκε πιστοποιημένα με επίσημα έγγραφα μετά την αλλαγή της κυβέρνησης στη ΝΔ το 2019. Η σύμβαση ήταν ξεκάθαρη και δεν υπήρχε κανένα νομικό κόλλημα για να μπορέσει να γίνει και η συμπληρωματική παράδοση.Ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί μια αριστεροπροοδευτική πολιτική κίνηση στην Ελλάδα, η οποία ιδρύθηκε το 2004. Η κίνηση αυτή έχει ως στόχο να προωθήσει την κοινωνική δικαιοσύνη και την ισότητα στη χώρα, ενώ παράλληλα αντιτίθεται στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές και στις περικοπές στα κοινωνικά προγράμματα. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών και να καταλάβει την εξουσία στη χώρα για περίοδο δύο ετών, από το 2015 έως το 2019. Η κίνηση αυτή συνεχίζει να έχει μεγάλη επιρροή στην ελληνική πολιτική σκηνή.

δειτε ακομα

δειτε ακομα