Το ταξίδι του Στέφανου Κασσελάκη στη Δυτική Όχθη

Ο Στέφανος Κασσελάκης πηγαίνει σήμερα στη Δυτική Όχθη, όπου θα συναντήσει εκπροσώπους της Παλαιστινιακής Αρχής. Σκοπός του είναι να συζητήσει τα τελευταία γεγονότα στη Γάζα και να καθορίσει τη θέση του. Μαζί του είναι και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ. Το ακριβές πρόγραμμα του ταξιδιού δεν έχει ακόμα καθοριστεί, αλλά το σχέδιο υλοποιήθηκε σε λίγες μέρες.

Κύριος στόχος είναι μια πιθανή κατάπαυση του πυρός στη Γάζα. Εκτός από τη συνάντηση με την Παλαιστινιακή Αρχή, προγραμματίζεται επίσκεψή του σε πολλές περιοχές της περιοχής.

Η επίσκεψή του δεν είναι τυχαία, καθώς πλησιάζουν οι ευρωεκλογές και προσπαθεί να προσεγγίσει το αριστερό κοινό. Έχει λάβει κριτική για τις δηλώσεις του στο παρελθόν, αλλά προσπαθεί να διατηρήσει την ισορροπία.

Τον τελευταίο καιρό έχει βρεθεί σε αντιπαράθεση με το Ισραήλ για τις δηλώσεις του σχετικά με τη Χαμάς. Ενώ αρχικά υπήρχε παρεξήγηση, ομολόγησε ότι ποτέ δεν ζήτησε συγγνώμη.

Όταν ρωτήθηκε για την επίσκεψή του στη Δυτική Όχθη, είπε πως θα το κάνει μόνο αν το επιτρέψει το Ισραήλ. Προσπαθεί να διατηρήσει τη στάση του απέναντι στο θέμα της Παλαιστίνης, ανοίγοντας συζητήσεις και χωρίς να αφήνει αμφιβολίες.

δειτε ακομα

δειτε ακομα