Το ΠΑΣΟΚ σε Δυσκολίες: Έρχεται κι Άλλος στην Ομάδα μας;

Ξανά ταρακουνήθηκε το ΠΑΣΟΚ, καθώς πολλοί εσωτερικοί συντάκτες αμφισβητούν την ηγεσία του και αναζητούν νέους ηγέτες. Ο Νίκος Ανδρουλάκης βρίσκεται στη μέση αυτής της κρίσης, αφού το κόμμα δεν πέτυχε τον στόχο των ευρωεκλογών. Η πρόκληση τώρα είναι να αντιμετωπίσει τη Νέα Δημοκρατία στις επόμενες εκλογές και να δημιουργήσει μια ισχυρή αντιπολίτευση.

Οι κριτικές προς τον Ανδρουλάκη δείχνουν ότι δεν αφορούν μόνο στα αποτελέσματα των εκλογών, αλλά και στον τρόπο που διευθύνει το κόμμα. Οι προσωπικές φιλοδοξίες των υποψηφίων είναι επίσης σημαντικός παράγοντας σε αυτό το πλαίσιο.

Υπάρχουν επίσης επτά υποψήφιοι που θέλουν να αναλάβουν την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, μεταξύ τους και ο δημοσιογράφος Γιάννης Κανελλάκης.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης ανακοίνωσε τις προϋποθέσεις του για τη υποστήριξη της βάσης του ΠΑΣΟΚ, με τη διεξαγωγή εκλογών στις 6 Οκτωβρίου και δεύτερου γύρου αναγκαίου στις 13 του μήνα. Είναι σημαντικό να γίνει η παρουσίαση των υποψηφιοτήτων εγκαίρως.

Ο Δήμαρχος της Αθήνας, Χάρης Δούκας, φαίνεται ότι επιθυμεί να αναδειχθεί σε κεντρική πολιτική φιγούρα, έχοντας ήδη επιτυχία στη δημαρχία. Μέσω μιας ανακοίνωσή του στην Κεντρική Επιτροπή, εξέφρασε την ανάγκη για ενότητα και ζήτησε τη στήριξη του κόσμου.

Ο ανταγωνισμός είναι σκληρός, με επτά υποψηφίους για την ηγεσία του κινήματος, και η πίεση αυξάνεται. Ας δούμε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα!

δειτε ακομα

δειτε ακομα