Το Μαξίμου κρατάει στιβαρά την πορεία του

Στο Μέγαρο Μαξίμου έχουν αποφασίσει να μην αλλάξουν κατεύθυνση, αν και ακούγονται φωνές που πιέζουν για μια διαφορετική πορεία. Μετά τα απρόσμενα χαμηλά ποσοστά της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές και την εσωκομματική συζήτηση για τους λόγους, το Μαξίμου τονίζει ότι ο κόσμος δεν ζήτησε μια νέα κατεύθυνση αλλά την επιτάχυνση των μεταρρυθμίσεων και την ομαλή εφαρμογή του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας.

Κατά τη συνάντησή του με πολιτικούς συντάκτες, ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης, Παύλος Μαρινάκης, υπογράμμισε ότι ο κόσμος και τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας θέλουν την κυβέρνηση να συνεχίσει να προχωράει δυναμικά. Η επέκταση της Νέας Δημοκρατίας τα τελευταία χρόνια και η τήρηση των αρχών της οδήγησε σε σημαντικές επιτυχίες, ακόμα και σε κρίσιμες περιόδους.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παρέμβει στη συνεδρίαση της βουλευτικής ομάδας την επόμενη Τετάρτη, όπου θα εξεταστεί το αποτέλεσμα των εκλογών και θα συζητηθεί η αναδιάρθρωση που έγινε την προηγούμενη Παρασκευή. Αναμένεται μια ατμόσφαιρα ξεκούρασης και μείωσης της έντασης.

Η πολιτική σταθερότητα είναι βασική για την κυβέρνηση, πιστεύει το Μαξίμου. Μόνο μια ισχυρή Νέα Δημοκρατία μπορεί να εξασφαλίσει αποτελεσματικά την αντιμετώπιση των προβλημάτων του κόσμου. Ο δρόμος για μια ισχυρή Ελλάδα το 2027 πρέπει να είναι αποφασιστικός, χωρίς υποκριτικά στρατιώτες προς τα δεξιά, τα αριστερά ή το κέντρο. Αυτή η ισχυρή Ελλάδα πρέπει να διαθέτει μια ισχυρή πατρίδα, βελτιωμένη υγεία και μια οικονομία με χαμηλή ανεργία και υψηλούς μισθούς.

δειτε ακομα

δειτε ακομα