Θεοδωράκης και Μητσοτάκης απαντούν στη συνέντευξη στους “Πρωταγωνιστές”.

Ο δημοσιογράφος Σταύρος Θεοδωράκης υπερασπίστηκε τη συνέντευξη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και εξέφρασε την άποψή του σχετικά με τους αριστερούς δημοσιογράφους που επικρίνουν τη συνέντευξη στα social media. Επιπλέον, αποκάλυψε ότι η συνέντευξη γυρίστηκε λίγες ώρες πριν τη μετάδοσή της και όχι πριν την τραγωδία στα Τέμπη, όπως αρχικά είχε αναφερθεί. Επιπλέον, ανακοίνωσε ότι θα υπάρξει αντίστοιχη συνέντευξη και με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξη Τσίπρα.idth=”500″ height=”281″ src=”https://www.youtube.com/embed/tw8eP0_1eHI?feature=oembed&enablejsapi=1&origin=https://www.alphafreepress.gr” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share” allowfullscreen=””>

“Θα υπάρξει συνέντευξη και στον Αλέξη Τσίπρα”

Παράλληλα, ο Σταύρος Θεοδωράκης επισήμανε πως θα υπάρξει συνέντευξη και με τον Αλέξη Τσίπρα, χωρίς ωστόσο να έχει οριστεί ακριβής ημερομηνία. “Ναι, είχαμε συζητήσει επειδή οι εκλογές θα ήταν 9 Απρίλη, είχε κανονιστεί αντίστοιχη συνέντευξη με τον Αλέξη Τσίπρα που θα έπαιζε στις 2 Απριλίου… Θα έχουμε συνέντευξη Τσίπρα τις επόμενες εβδομάδες. Δεν έχει προσδιοριστεί το πότε. Οι πολιτικοί αρχηγοί έχουν και ένα προγραμματισμό που είναι πιο περίπλοκος. Προφανώς κάποια στιγμή που θα θέλει κι εκείνος να μιλήσει, έχουμε συμφωνήσει να το κάνουμε.” είπε ο κ. Θεοδωράκης.

Ερωτηθείς για το αν θα άλλαζε κάτι στη συνέντευξη με τον Κυριάκο Μητσοτάκη κι αν υπήρχε κάτι που θα ήθελε και δεν τον ρώτησε, επισήμανε ότι “σημασία έχει μετά από μια συνέντευξη να νιώθεις ότι έχεις ρωτήσει αυτά που πρέπει να ρωτήσεις. Η εκτίμησή μου είναι ότι δεν απουσιάζουν ερωτήματα, όλα αυτά που θεωρώ σημαντικά, το κομματικό κράτος, η διαπλοκή με επιχειρήσεις που ανανεώνουν συμβάσεις και δεν κάνουν τίποτα, όλα αυτά εγώ τα ρώτησα. Σε κάποια ο κ. Μητσοτάκης είχε πολύ σαφείς απαντήσεις, σε άλλα δε με κάλυψε”. Υπογράμμισε επίσης, ότι προβλήθηκαν όλες οι ερωτήσεις προς τον πρωθυπουργό.

“Δεν είμαι σίγουρος ότι και ο ίδιος ο Καραμανλής έχει αποφασίσει και ότι θέλει ή δεν θέλει να είναι υποψήφιος”

Κληθείς επίσης να σχολιάσει την παραίτηση του Κώστα Καραμανλή αμέσως μετά την τραγωδία στα Τέμπη, ο Σταύρος Θεοδωράκης είπε πως: “Δεν είμαι σίγουρος και ότι ο ίδιος Καραμανλής έχει αποφασίσει και ότι θέλει ή δε θέλει να είναι υποψήφιος. Τον είδα στα Τέμπη, τον είδα και μετά στη Βουλή, υπάρχει κάτι θολό στο βλέμμα του. Πιστεύω ότι δεν προσποιείται ο Καραμανλής. Δεν είναι από τους πιο σκληρούς της πολιτικής. Είναι ένας άνθρωπος σχετικά ήπιας συμπεριφοράς. Οπότε νομίζω ότι ακόμα και ο ίδιος, αν τον είχαμε τώρα και τον ρωτάγαμε, δεν θα είχε απάντηση”, κατέληξε.

δειτε ακομα