ΣΥΡΙΖΑ: Συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου με νέα, διευρυμένη σύνθεση

Σήμερα, το Εκτελεστικό Γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ συνεδριάζει με τη νέα, διευρυμένη σύνθεσή του, μετά τις αλλαγές που ανακοίνωσε ο Στέφανος Κασσελάκης. Αυτή είναι η πρώτη συνάντηση με τη νέα εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος, Βούλα Κεχαγιά, το οποίο ανακοινώθηκε επίσημα χθες.

Η συνεδρίαση λαμβάνει χώρα μία εβδομάδα μετά το Έκτακτο Συνέδριο του κόμματος και τις έντονες αναταραχές που προηγήθηκαν σε επίπεδο Στέφανου Κασσελάκη και Πολιτικής Γραμματείας.

Η συνάντηση του Εκτελεστικού Γραφείου, μετά από πολλούς μήνες, αντιπροσωπεύει την προσπάθεια του κ. Κασσελάκη για ένα πιο αρχηγοκεντρικό μοντέλο λειτουργίας.

ΣΥΡΙΖΑ: Συμμετέχοντες στο Εκτελεστικό Γραφείο

Στο Εκτελεστικό Γραφείο συμμετέχουν ο πρόεδρος, Στέφανος Κασσελάκης, η Γραμματέας του κόμματος, Ράνια Σβίγκου, ο νέος Συντονιστής Οργανωτικού, Γιάννης Βουλγαράκης, η νέα εκπρόσωπος Τύπου, Βούλα Κεχαγιά, ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Σωκράτης Φάμελλος, η Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Θεοδώρα Τζάκρη, η αντιπρόεδρος της βουλής, Όλγα Γεροβασίλη, που αναπληρώνει τη θέση της Έφης Αχτσιόγλου, καθώς επίσης οι Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και Ρένα Δούρου.

Την Παρασκευή, ο κ. Κασσελάκης ανακοίνωσε την προσθήκη των στελεχών Νίκος Παππάς, Ευάγγελος Αποστολάκης, Κυριακή Μάλαμα, Πάνος Ρήγας, Λευτέρης Κρέτσος και Γιάννης Μπουρνούς στο νέο όργανο.

δειτε ακομα

δειτε ακομα