ΣΥΡΙΖΑ: Δημοσιοποίηση των τριών πρώτων σποτ της προεκλογικής καμπάνιας του [βίντεο]

Ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία αποκάλυψε τα πρώτα τρία τηλεοπτικά σπότ του για τις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Υπό τον τίτλο: «Μέχρι εδώ. Στις 21 Μαΐου ψηφίζουμε ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία» τα σποτ εστιάζονται στα μείζονα ζητήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι πολίτες και τα οποία το κόμμα έχει τοποθετήσει στο κέντρο του προγράμματός του για προοδευτική διακυβέρνηση.

– Στο πρώτο σποτ φαίνεται ένας γιατρός που γυρίζει σπίτι του αργά τη νύχτα, κουρασμένος από τις πολλές ώρες στο νοσοκομείο, όπου τονίζεται η έλλειψη προσωπικού και το γεγονός ότι δεν υποστηρίχθηκε η Δημόσια Υγεία παρά την πανδημία και την απώλεια χιλιάδων ανθρώπων.

1ο τηλεοπτικό spot ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, εκλογές 2023- Γιατρός

– Στο δεύτερο σποτ παρουσιάζεται ένας μικρομεσαίος επιχειρηματίας, που είναι βυθισμένος στα χρέη, έχει αποφασίσει να κλείσει την επιχείρησή του και δεν ξέρει πώς να το ανακοινώσει στην υπάλληλό του ενώ ταυτόχρονα κινδυνεύει να χάσει το σπίτι του σε πλειστηριασμό.

2ο τηλεοπτικό spot ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, εκλογές 2023- Μικρομεσαίος

– Στο τρίτο σποτ εμφανίζεται ένας αγρότης,ο οποίος δυσκολεύεται να πουλήσει το προϊόν του και βρίσκεται στο σημείο όπου σκέφτεται να εγκαταλείψει τη γη του και εξηγεί το πρόβλημα λέγοντας χαρακτηριστικά «αφού κάνουν πλάτη στους μεγάλους».

δειτε ακομα

δειτε ακομα