ΣΥΡΙΖΑ: Πρόγραμμα συνάντησης στις Σπέτσες

Σήμερα, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζουν τη συνάντησή τους στο σπίτι του Στέφανου Κασσελάκη στις Σπέτσες. Τη χθεσινή ημέρα έκλεισε με ένα δείπνο σε εστιατόριο του νησιού λίγο μετά τις 9 το βράδυ του Σαββάτου.

Η σημερινή συνάντηση θα συνεχιστεί μέχρι το μεσημέρι και στη συνέχεια, οι βουλευτές θα επιστρέψουν στην Αθήνα. Χθες, παρουσιάστηκαν πολλά powerpoint από τους βουλευτές, περιλαμβανομένων θεμάτων όπως η Παιδεία, η Υγεία, η Εξωτερική Πολιτική, η Ενέργεια, η Πολιτική Προστασία, καθώς και την επικοινωνιακή αντεπίθεση μέσω των social media παρουσιαζόταν από τη συνεργάτιδα της Κεντρικής Οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ, Δώρα Τζαμπάζη.

Οι βουλευτές εξέφρασαν την πεποίθησή τους ότι το τριήμερο στις Σπέτσες θα διαμορφώσει πολιτικές ανταποκρίνονται στις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας. Να σημειωθεί ότι όλοι οι βουλευτές, εκτός από τους τρεις ασθενείς βουλευτές, τον πρώην πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, την Όλγα Γεροβασίλη και τη Μαρίνα Κοντοτόλη, βρέθηκαν στο νησί του Αργοσαρωνικού.

Μετά τη συνάντηση χθες το βράδυ, ο Στέφανος Κασσελάκης διοργάνωσε ένα δείπνο για τους βουλευτές σε ένα εστιατόριο κοντά στην οικία του προέδρου του κόμματος.

δειτε ακομα

δειτε ακομα