ΣΥΡΙΖΑ: Ν. Μωραΐτης και Πολάκης απέναντι σε Κ. Ζαχαριάδη -«Βρες τη Νέα Αριστερά» -«Κάνε λίγο τραγούδι»

Συνεχίζονται οι κόντρες μεταξύ στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ με επίθεσες προσωπικού χαρακτήρα. Αυτή τη φορά ο Νίκος Μωραΐτης επιτέθηκε στον Κ. Ζαχαριάδη, ενώ ο Π. Πολάκης εμφανίστηκε να υπερασπίζεται τον Μωραΐτη.

Η ένταση αρχικά προέκυψε όταν ο Νίκος Μωραΐτης σε μια ανάρτησή του στην πλατφόρμα X πρότεινε σε άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να αλλάξουν κόμμα, προτείνοντάς τους νέους προορισμούς στην πολιτική σκηνή.

Η ανάρτηση του Μωραΐτη:

«Θα ήταν ίσως καλύτερα αν ο καθένας ήταν στον τομέα που του ταιριάζει:
Ο Σπίρτζης, ο Θεοχαρόπουλος και ο Τεμπονέρας στο ΠΑΣΟΚ.
Ο Ζαχαριάδης και ο Φλαμπουράρης στη Νέα Αριστερά.
Η Νάντια Γιαννακοπούλου, ο Οδ. Κωνσταντινόπουλος και η Λιάνα Κανέλλη στη ΝΔ.
Και ο Γιώργος Τσίπρας στο σπίτι του».

Ο Κ. Ζαχαριάδης αντέδρασε αμέσως, προτείνοντας στον Ν. Μωραΐτη να επικεντρωθεί στην μουσική αντί να ασχολείται με την πολιτική, χαρακτηρίζοντάς τον ως επιτυχημένο στιχουργό και δημιουργικό καλλιτέχνη που όμως δεν τα πάει και τόσο καλά στην πολιτική.

Στη συνέχεια, ο Παύλος Πολάκης είπε τη δική του άποψη, υπερασπιζόμενος τον Ν. Μωραΐτη. Κατηγόρησε τον Κ. Ζαχαριάδη για συνεννόηση με αποστάτες, που σύμφωνα με αυτόν, στέρησε από τον Νίκο Παππά τη θέση του δημάρχου των Αθηνών.

«Έτσι είναι Κώστα, η ιστορία λέει πως αν δεν είχες διαπραγματευθεί με τους μετέπειτα αποστάτες το καλοκαίρι, σήμερα θα είχαμε το Νίκο Παππά ως δήμαρχο των Αθηνών και όχι ευρωβουλευτή».

δειτε ακομα

δειτε ακομα