ΣΥΡΙΖΑ: Καλωσόρισε τον Μητσοτάκη στην πραγματικότητα και στο ρεαλισμό των προτάσεών μας

«Καλωσόρισε τον κ. Μητσοτάκη στην πραγματικότητα και στον ρεαλισμό των προτάσεών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ», λέει σε μια ανακοίνωσή της η αξιωματική αντιπολίτευση.

Τονίζει ότι «Ενώ πριν από λίγους μήνες ο ίδιος και οι υπουργοί του ισχυρίζονταν ότι η μείωση του ΦΠΑ δεν αποδίδει ως μέτρο για την αντιμετώπιση της ακρίβειας, σήμερα, σε συνέντευξή του στο Real FM, ανακοίνωσε τη διατήρηση του μειωμένου ΦΠΑ στα ταξί και στον καφέ, με σκοπό την αντιμετώπιση και την ανάσχεση της ανόδου των τιμών».

ywAAAAAAQABAAACAUwAOw==

Προσθέτει πως «Ο κ. Μητσοτάκης μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να πάει μαζί με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στ. Κασσελάκη, στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους και εκεί να εξετάσουν μαζί το πρόγραμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αλλά και τις απόψεις του καθενός για τη λειτουργία της οικονομίας».

Επιπλέον, ο ΣΥΡΙΖΑ «επαινεί» τον κ. Μητσοτάκη «για τη σθεναρή υπεράσπιση της Συμφωνίας των Πρεσπών, αφού ο ίδιος προανήγγειλε πως θα θέσει στον ομόλογό του από τη Β. Μακεδονία ότι η συμφωνία προβλέπει τη μία και μοναδική ονομασία της χώρας του έναντι όλων. Καλύτερα αργά παρά ποτέ».

δειτε ακομα

δειτε ακομα