ΣΥΡΙΖΑ: Κάλεσμα για ενότητα από τις Σπέτσες

Τη δεύτερη μέρα των εργασιών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στις Σπέτσες, ολοκληρώθηκαν οι παρουσιάσεις των προτάσεων του κόμματος για την περίοδο έως το συνέδριο του Φεβρουαρίου και τις ευρωεκλογές του Ιουνίου. Οι συζητήσεις διήρκεσαν μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής, λόγω των πολλών παρουσιάσεων που πραγματοποιήθηκαν και της δυσμενούς καιρικής συνθήκης.

Οι βουλευτές έδειξαν τη δέσμευσή τους στην ενότητα και τη συνοχή του κόμματος, ενώ έγιναν και παρουσιάσεις από τους τομεάρχες, που παρουσίασαν τις προτεραιότητες τους χρησιμοποιώντας εικόνες Powerpoint.

Στο πλαίσιο αυτό, δόθηκε έμφαση στην καινοτομία και την επανασύσταση του κόμματος, ενώ η ενότητα και η συνοχή θεωρήθηκαν ζωτικές για την επίτευξη επιτυχίας στο μέλλον.

Οι εργασίες ολοκληρώθηκαν με μια ανθοδέσμη από τη δήμαρχο των Σπετσών προς τον πρόεδρο του κόμματος, με τους πολιτικούς να εκφράζουν αισιοδοξία για το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ. Από τις Σπέτσες, οι επόμενες κινήσεις του κόμματος θα επικεντρωθούν πλέον στην προετοιμασία του 4ου συνεδρίου που θα πραγματοποιηθεί τον Φεβρουάριο.

δειτε ακομα

δειτε ακομα