ΣΥΡΙΖΑ: Η ταυτότητα του think tank με υπογραφή Κασσελάκη

Ο δεύτερος σκεπτικός οργανισμός του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία έχει την υπογραφή του Στέφανου Κασσελάκη και προσφέρει μια νέα προοπτική.

Το ΣΥΡΙΖΑ δημοσιοποιεί τα βιογραφικά των ατόμων που στελεχώνουν τον δεύτερο σκεπτικό οργανισμό, όπως ανακοίνωσε η αξιωματική αντιπολίτευση.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του κόμματος και με σχετικό δημοσίευμα της Καθημερινής, το σκεπτικό αναπτύσσεται με επίκεντρο διακεκριμένους Έλληνες επιστήμονες.

Ο Χάρης Αναστόπουλος είναι αναπληρωτής καθηγητής Φυσικής στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα επικεντρώνονται στη διασύνδεση κβαντικής επιστήμης και τεχνολογίας, καθώς και στη θεωρητική βαρύτητα.

Η Ελένη Χατζηχρήστου είναι αστροφυσικός και έχει εργαστεί σε διαφορετικά ακαδημαϊκά ιδρύματα παγκοσμίως, καθώς και στον τομέα της ψηφιοποίησης πολιτιστικής κληρονομιάς.

Ο Μανόλης Μικράκης είναι επίκουρος καθηγητής Αρχαίας και Μεσαιωνικής Τέχνης, με εξειδίκευση στη ψηφιοποίηση πολιτιστικής κληρονομιάς και στη συμμετοχή σε αρχαιολογικές ανασκαφές και εκθέσεις.

Ο Δημήτρης Πινότσης, PhD, είναι θεωρητικός νευροεπιστήμονας και εμπειρογνώμονας στον τομέα της γνωστικής επιστήμης.

Ο Γεώργιος Χαλκιαδάκης, διδάκτορ Φιλοσοφίας, είναι καθηγητής στο Πολυτεχνείο Κρήτης και συμμετέχει ενεργά σε ερευνητικά έργα και διαγωνισμούς στον τομέα της επιστήμης των υπολογιστών.

Ο Γιώργος Πλουμπίδης είναι καθηγητής Υγείας του Πληθυσμού και Στατιστικής στο Ινστιτούτο Κοινωνικών Ερευνών του UCL και διευθυντής της Εθνικής Μελέτης για την Ανάπτυξη του Παιδιού του 1958.

δειτε ακομα

δειτε ακομα